Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-09-14 15:50:36)

 

 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks raske tervisekahjustus, kaks avaliku korra rasket rikkumist, 44 varavastast kuritegu, sealhulgas 36 vargust (kolm eluruumidest ja kaks sõidukitest) ja üks sõidukivargus ning omavoliline kasutamine. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga kuus inimest. Tabati kümme alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 240.

Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld. Registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja esitati üks varjupaigataotlus.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

-


Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
13. septembril teatati, et Maardu linnas Pirnipuu puiesteel lõi 19-aastane mees 57-aastast meest.

13. septembril teatati, et Rae vallas Peetri alevikus lõi 45-aastane mees 46-aastast naist ning tekitas temale kergemaid vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

13. septembri õhtul kella 22.50 paiku sai häirekeskus teate, et Tartus Laulupeo puiesteel põleb ettevõtte õuel seisnud traktor. Päästjad kustutasid põleva ratastraktori MTZ. Põlengus sai kuumakahjustusi ka kõrval olev hoone ning teinegi lähistel seisnud suusarajatraktor. Tulekahjus ükski inimene viga ei saanud. Esialgne kahju on 50 000 eurot. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Kehaline väärkohtlemine

13. septembril kella 16 paiku lõi 58-aastane mees Tartus Aardla tänava korteris ühise alkoholitarvitamise käigus 45-aastast tuttavat naist. Meedikud andsid naisele esmaabi kohapeal. Agressiivne joobes mees viidi aga kainenema.

Omastamine

12. septembril veidi enne kella 15 varastati Tartus Kalda tee kaupluse lähistelt pingilt hetkeks järelevalveta jäetud mobiiltelefon Huawei koos mobiilikaante ja nende vahel olnud dokumentidega. Kahju on 303 eurot.

Viljandimaa

Vargus

Ööl vastu 12. septembrit varastati Tarvastu vallas Mustla aleviku lukustatud kuurist Partner muruniiduk. Kahju on 250 eurot.

Juhtumid piiril

Möödunud ööpäeva jooksul avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kolmest kontrollitud sõidukist antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud. Juhtidele tehti hoiatus, nad loobusid seadmest ning lahkusid Eestist.

13. septembril kella 17 ajal peatasid piirivalvurid Tartumaal Meeksi vallas Laaksaare tee 2. kilomeetril sõiduauto BMW. Kontrollimisel avastati, et masina roolis olnud 27-aastasel mehel puudus juhtimisõigus ning tal ei olnud ametnikele esitada ühtegi kehtivat dokumenti. Mees kõrvaldati juhtimiselt ning talle määrati kiirmenetluse otsusega rahatrahv.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

12. septembri hilisõhtul teatati, et Kohtla-Järvel Keskalleel löödi 37-aastast meest terariistaga. Mees toimetati esmaabi andmiseks haiglasse, kust ta hiljem kodusele ravile lubati.

Vargused

13. septembril teatati, et Narvas Tallinna maanteel asuva ettevõtte kabinetist varastati nahktagi, autovõtmed, rahakott ja sularaha. Kahju kokku on ligi 1360 eurot.

Ajavahemikul 8. juuni kuni 13. september varastati Narvas Haigla tänaval asuvast korteris televiisor, sülearvuti, sularaha ja muud isiklikud esemed. Kahju on selgitamisel.

Juhtum piiril

13. septembril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunal 1991. aastal sündinud Kasahstani Vabariigi kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viis päeva, neist kaks päeva Eestis. Isikule määrati rahatrahv ning ta lahkus Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine
13. septembril lõi Pärnus Liiva tänaval asuvas korteris 62-aastane mees enda 61-aastast abikaasat, kes kukkus ja sai viga. Kiirabi viis naise haiglasse.

 

Allikas: PPA 14.9.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.