Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 38. nädala eelinfo (2017-09-18 00:03:24)

Esmaspäev, 18. september

· Eesti toidu kuu raames üle-Eesti toimuvate ürituste programm: http://eestitoit.ee/et/kategooriad/eesti-toidu-kuu-2017.

· 18.‒20. septembrini toimub Euroopa kalanduspiirkondade võrgustiku (FARNET) korraldusasutuste kohtumine.


Teisipäev, 19. september

· Kell 15 osaleb maaeluminister Tarmo Tamm Mahlaveski talupoe (Fr. R. Faehlmanni 3, Tallinn) eestimaise talutoidu degustatsioonil.

Kolmapäev, 20. september

· Kell 13 osaleb maaeluminister Tarmo Tamm Riigikogu infotunnis.

· Kell 14 osaleb maaeluminister Tarmo Tamm Riigikogus kalandusturu korraldamise seaduse muutmise seaduse ning toiduseaduse ja söödaseaduse muutmise seaduse esimesel lugemisel.

· 20.‒21. septembril osaleb toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Budapestis toimuval rahvusvahelisel innovatsioonikonverentsil "Strateegiline mõtlemine: luues teaduse- ja innovatsioonipõhist biomajandust"/"Strategic thinking: building a research and innovation driven Bioeconomy", mis toimub Ungari üleriigilise põllumajandusnäituse ürituste raames.


Neljapäev, 21. september

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai esineb Budapestis toimuval rahvusvahelisel innovatsioonikonverentsil "Strateegiline mõtlemine: luues teaduse- ja innovatsioonipõhist biomajandust" Ungari Põllumajandusministeeriumi kutsel ettekandega ja osaleb aruteludes..

· 21.‒24. septembril toimub Tartus EUROPEA Internationali võrgustiku kohtumine ja konverents "From Rural to Digital". Konverentsil osaleb 20st riigist üle 60 põllumajanduse, aianduse ja metsanduse kutseõppeasutuse esindaja ning koolitusinstitutsioonide esindaja.

Laupäeval, 23. september

Maaeluminister Tarmo Tamm avab Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli õppetalu maadel toimuva noorte rahvusvahelise künnivõistluse ning osaleb VIP Hoidise valimise žüriis. Välisriikidest on künnivõistlusel esindatud Austria, Ukraina, Läti, Luksemburg, Saksamaa, Sloveenia, Inglismaa, Ungari, Soome, Leedu. Võistlusel võtavad mõõtu 20 välisvõistlejat ja 12 Eesti noort kündjat.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo





Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.