Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Näitus “Vilju laiast maailmast” Tallinna Botaanikaaias (2006-10-31 12:56:52)

 

4.-8. novembrini tutvustatakse Tallinna Botaanikaaias viljade rikkalikku maailma ja nende kasutusvõimalusi. Näituse ligi 200 eksponaadi hulgas leidub liit- ja lihtvilju, lihak- ja kuivvilju, ava- ja sulgvilju. Eksponaadid on kogutud Mauritiuselt, Seišellidelt, Tenerifelt, Austraaliast, Havailt, Indiast, osa pärineb botaanikaaia kollektsioonist.

Laupäeval ja pühapäeval kell 13 korraldatakse külastajatele tasuta temaatilised ekskursioonid. Külalisena esineb näitusel Balti Veski AS Veski-Mati, kes tutvustab tera- ja kaunviljadest valmistatud tooteid.

Nädalavahetusel, 4. ja 5. novembril on avatud ka parfüüminäitus “Viljad lõhnas”, kus lõhnakunstnik Riina Tartu tutvustab erinevatest viljadest valmistatud parfüüme. Esmakordselt оn võimalik tutvuda Eesti firmade tunnuslõhnadega. Soovijatele segatakse kohapeal isiklik parfüüm. Näitust ilmestavad kunstnik Anneli Kaasiku tundeküllased maalid.

Näituse ajal ootab Tallinna Botaanikaaed külalisi kell 11.00–18.00.

Lisainfo: Taimi Puusepp ja Krista Kaur, tel. 606 2671.


Allikas: Tallinna Botaanikaaia 31.10.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.