Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Valgus kõnnib Kadriorus 20. ja 21. septembril (2017-09-20 14:41:36)



Täna ja homme õhtul saadab Kadrioru Park taas ära suvehooaega festivaliga Valgus kõnnib Kadriorus.

Festival Valgus kõnnib Kadriorus on oma 11 aasta jooksul hoogsalt kasvanud ja kasvanud on ka külastajate arv. Sellel aastal on festival esmakordselt kahepäevane ning sellest tingituna palume festivali külaliste abi, et festival mööduks nii väikestele kui suurtele positiivselt ja ohutult.

Kadrioru pargiga piirnevad tänavad on 20. ja 21. õhtul alates 17.30 autoga sõitmiseks avatud ainult kohalikele elanikele. Kuna Kadriorus toimuvad samal ajal ka teedeehitus tööd, siis palume kõigil külalistel võimaluse korral tulla festivalile ühistranspordiga. Selleks, et festivalile saamine ja ka festivalilt kodu poole liikumine ühistranspordiga kulgeks sujuvamalt, on festivalile appi tulnud Tallinna transpordiamet ning seoses festivaliga tihendatakse 20.–21. septembril ajavahemikul kell 17.30–22.30 trammiliikust liinidel nr 1 ja 3.

Seoses parkimiskorra muutusega festivali ajal Kadriorus ja heanaaberlike suhetega Tallinna Lauluväljakuga, saab taas mugavalt parkida just Lauluväljaku Tiigi ja Mere parklas. Lauluväljakul korraldavad parkimist parkimiskorraldajad ja on väljas ka suunavad viidad. Parkimine on tasuline. Samuti on Lauluväljakult väga mugav Kadrioru parki jalutada ja juba teel nautida linnaloodust ja valguse mänge.

Paneme lisaks külastajatele südamele, et festivali alal on alkoholi tarbimine keelatud ja alkohol konfiskeeritakse turvafirma poolt, sest tegemist on sündmusega, mis on mõeldud tervele perele. Kuna viimaste aastate trendiks on saanud droonidega pildistamine ja filmimine, siis paneme kõigile värsketele pilootidele südamele, et sündmuse alal droonidega ilma lennuameti ja korraldaja loata lendamine on keelatud.

Allikas: Kadrioru Pargi 20.09.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.