Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti, Läti ja Leedu pälvisid Jaapanilt turismiauhinna parima piirkondliku koostöö kategoorias (2017-09-23 07:23:54)

Neljapäeval, 21. septembril anti Tokyos toimuval Jaapani turismimessil JATA Tourism EXPO Japan 2017 Eestile, Lätile ja Leedule üle turismiauhind parima Jaapani-suunalise regionaalse turismikoostöö edendamise eest. Auhinna võtsid vastu Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso koos Läti ja Leedu kolleegidega ning Balti riikide ühise välisindajaga turismi alal Shigeyoshi Notoga.

EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul hindab EAS kõrgelt turismikoostööd Läti ja Leeduga. "See ei ole vaid loosung, see on reaalne arusaam meie turismikoostöö tähtsusest," rõhutas Mutso ning tõi heast koostööst kõneldes esile Baltimaade ühise välisesindaja tegevust Jaapanis, kes lisaks esindab ka Soomet. "Samuti on väga hea näide meie edukast koostööst turismikontaktüritus Baltic Connectig, mille raames kutsusime kuu algul meie regiooni ligi 50 suurimat Aasia reisikorraldajat. See oli väga praktiline ettevõtmine ka meie ettevõtjate jaoks," lisas Mutso.

Mutso lisas, et enim Aasia turiste saabub Eestisse just Jaapanist ning seetõttu on oluline jätkata lõunanaabritega ühiselt tegevusi veelgi rohkemate jaapanlaste külastama meelitamiseks. "Möödunud aastal veetsid Jaapanist pärit turistid Eestis ligi 39 000 ööd, mis on 2,4 korda rohkem kui näiteks viis aastat tagasi," lisas ta.

Jaapan suurim turismiüritus JATA Tourism EXPO Japan 2017 toimub 21.-24. septembrini Tokyos. Eesti, Läti ja Leedu tutvustavad messil ka ühiselt oma riike ja turismivõimalusi. Täna toimusid riike tutvustavad esitlused ning pressikonverents. Samuti on Eesti stendis kohal Kaido Höövelson.

Kolmandat korda toimuvat konkurssi korraldavad Jaapani reisi ja turismi assotsiatsioon (JTTA), Jaapani turismifirmade liit (JATA) ning Jaapani riiklik turismiorganisatsioon (JNTO).

Fotod: https://flic.kr/s/aHsm9icorv

Allikas: Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS)


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.