Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 39. nädala eelinfo (2017-09-25 05:38:55)

Esmaspäev, 25. september

· Keskkonnaminister Siim Kiisler külastab 24.-25. septembril Poolat. Poola ministri kutsel toimuva visiidi raames tulevad arutelule metsa- ja kliimateemad.

· 24.-29. septembrini toimub Genfis, Šveitsis Minamata konventsiooni elavhõbeda kohta osapoolte esimene kohtumine (COP1), kus Eesti esindab eesistujana Euroopa Liidu positsioone.

· Algusega kell 13 toimub Kersti Võlu koolituskeskuses (Kooli 7, Jõhvi) keskkonnahariduse infopäev. Infopäevadele on oodatud nii lasteaia- kui kooliõpetajad, huvijuhid, koolijuhid kui ka teised huvilised. Infopäev on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine maakonna keskkonnahariduse spetsialistile.



· KIKi energeetika juhtivkoordinaator Siim Umbleja ja projektikoordinaator Jaanika Lilienberg osalevad kell 14 uue Adven Eesti AS Laagri katlamaja (Kuuse põik 38) pidulikul avamisel. KIK toetas Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondi vahendusel projekti 635 486 euroga. Uus puiduhakke katlamaja varustab soojusega ligi 5000 elanikuga Laagri aleviku majapidamisi ja ettevõtteid.



Teisipäev, 26. september

· Algusega kell 13 toimub Viljandi Maavalitsuses (Vabaduse plats 2) keskkonnahariduse infopäev. Infopäevadele on oodatud nii lasteaia-kui kooliõpetajad, huvijuhid, koolijuhid kui ka teised huvilised. Infopäev on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine maakonna keskkonnahariduse spetsialistile.



· Algusega kell 14 toimub Keskkonnaministeeriumi I korruse saalis (Narva mnt 7a, Tallinn) seminar, kus tutvustatakse värskelt valminud Eesti rohetehnoloogiasektori analüüsi tulemusi ning arutletakse tulemuste üle.

Kolmapäev, 27. september

· Algusega 13 korraldab Keskkonnaamet Lahemaa rahvuspargi koostöökogu juhtgrupi ja kultuuripärandi sektsiooni laiendatud koosoleku Keskkonnaameti Palmse kontoris. Koosolekule on oodatud kõik kohaliku kogukonna liikmed ja Lahemaa rahvuspargi kultuuripärandi ning looduskasutuse temaatikaga seotud inimesed.



· Algusega kell 14 toimub Jõgeva Kultuurikeskuse kammersaalis (Aia tn 6) keskkonnahariduse infopäev. Infopäevadele on oodatud nii lasteaia- kui kooliõpetajad, huvijuhid, koolijuhid kui ka teised huvilised. Infopäev on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine maakonna keskkonnahariduse spetsialistile.



· Kolmapäevast reedeni toimub rahvusvahelise projekti "Implementation of sustainable tourism development principles in national park/protected area regions" avaseminar Roosta Puhkekülas Läänemaal, kus esinevad mitmete rahvusparkide ja muude kaitsealade esindajad nii Eestist, Lätist kui ka Sloveeniast. Seminari põhifookuses on loodusharidus säästva turismi valguses.



Neljapäev, 28. september

· Neljapäevast reedeni toimub Eestis Euroopa Liidu looduskaitsedirektorite kohtumine.

· Keskkonnaministeeriumi külastab Põhjamaade Keskkonnainvesteeringute Korporatsiooni (Nordic Environment Finance Corporation) juhatus.

· Algusega kell 14 toimub Keskkonnaministeeriumi I korruse saalis (Narva mnt 7a, Tallinn) keskkonnahariduse infopäev. Infopäevadele on oodatud nii lasteaia- kui kooliõpetajad, huvijuhid, koolijuhid kui ka teised huvilised. Infopäev on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine maakonna keskkonnahariduse spetsialistile.



· Algusega kell 18 toimub Eesti Loodusmuuseumis järjekordne Öökulli akadeemia, kus sel korral on külas meteoroloog, klimatoloog ja publitsist Ain Kallis. Juttu tuleb ilmast ja poliitikast: kuidas mõjutab kliima poliitikat ning kuidas poliitika mõjutab kliimat? Kas ilm mõjutab valimistulemusi?



Laupäev, 30. september

· Laupäeval toimub sarja "Mis on puude taga" raames Aegviidus noore metsa päeva, kus lisaks ühisele sügisistutusele tutvustab RMK metsakasvatustalitus noore metsa hooldamisega seotud töid riigimetsas.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.