Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-09-27 15:51:23)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 28 vargust ja üks sõidukivargus ning omavoliline kasutamine. Seitsmes inimvigastustega liiklusõnnetuses sai viga seitse inimest. Tabati kümme alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 224.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu, registreeriti kaks riigipiiri ebaseaduslikku ületamist ja üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

26. septembril tegi 33-aastane mees pommiähvarduse kahele hoonele. Politseinikud pidasid purjus mehe kinni tema enda kodust ning toimetasid ta arestimajja.

Vargus

26. septembril varastati Nõmmel Lõuna tänaval asuvast soojakust elektritööriistu. Esialgne kahju 2820 eurot.


Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. septembril teatati, et Vasalemma vallas Ämari alevikus lõi 31-aastane mees 27-aastast naist ning tekitas temale kergemaid vigastusi.

26. septembril teatati, et Kuusalu vallas Kolga alevikus lõi 22-aastane mees 39-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtum piiril

26. septembril saabus Moskvast Tallinna Lennujaama Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. septembri õhtul teatati politseile, et Tartu vallas Tammistu küla korteris puhkes 34-aastase mehe ja 53-aastase naise vahel tüli, mille käigus lõi mees terava esemega naist. Meedikud viisid kannatanu esmaabiks haiglasse. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises menetluses.

26. septembril löödi Tartu vallas Tila külas asuvas hoones 29-aastast meest. Kannatanu meedikute abi ei vajanud.

Vargus

26. septembril teatati, et Ülenurme aleviku ehitusjärgus kergliiklusteelt on varastatud neli välivalgustimasti. Kahju on umbes 600 eurot.

Valgamaa

Vargus

26. septembril teatati, et Valgas J. Kuperjanovi tänava korterist on varastatu kuldsõrmus. Kahju on 258 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. septembril löödi Narvas Mõisa tänaval asuvas kortermaja trepikojas naabritevahelise tüli käigus 39-aastast meest.

Vargus

Ajavahemikul 24. september kuni 26. september varastati Jõhvis Kaare tänaval asuvast garaažiboksist mootorratta varuosad, õlikanistrid, tööriistad ja diiselkütust. Esialgne kahju on 5000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

26. septembril teatati politseile, et Haapsalus Jaani tänaval asuvasse söögiasutusse on ukseklaasi lõhkumise teel sisse murtud. Varastati kassaaparaat koos kassas olnud sularahaga. Esialgsetel andmetel on vargusega tekitatud varalist kahju 3000 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

26. septembril teatati politseile, et Ridala vallas Sinalepa külas lõi seni tuvastamata isik 24-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 27.09.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.