Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-09-28 18:16:34)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 60 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 19 varavastast kuritegu, sealhulgas 15 vargust(kaks eluruumidest ja üks sõidukist). Ühes inimvigastustega liiklusõnnetuses sai viga üks inimene. Tabati viis alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 217.

Eestist saadeti välja kaks inimest, registreeriti üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine, üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja üks piirirežiimi ja dokumendikohtustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

27. septembril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris lõi 42-aastane mees 40-aastast naist ning tekitas temale kergemaid vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

27. septembril teatati, et Lasnamäel J. Koorti tänaval tõukas mees 31-aastast naist ning tekitas temale valu.

27. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas korteris lõi 26-aastane naine 27-aastast meest ning tekitas temale kergemaid vigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.


Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. septembril teatati, et Maardus Kellamäe tänaval toimus konflikt 39- ja 66-aastase mehe vahel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

27. septembril teatati politseile, et Tartus Sepa tänaval seisnud MAN veokilt varastati akud. Kahju on 200 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile teatati, et 24. septembril lõi 34-aastane mees Valga linnas Puiestee tänava korteris tüli käigus 37-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks Valga haiglasse.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

26. septembri hilisõhtul puhkes Viljandis Köstri tänava korteris ühiselt alkoholi tarvitanud tuttavate meeste vahel sõnavahetus, mis päädis rüselusega. Rüseluse käigus löödi 41-aastast meest, kellele andsid meedikud esmaabi sündmuskohal. Tuttavat löönud 36-aastane mees viidi esmalt aga arestikambrisse kainenema.

Juhtum piiril

27. septembril kella 18.30 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa maanteepiiripunktis 25-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis üheksa päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv, kehtestati üheks aastaks sissesõidukeeld ning tal lubati riigist lahkuda.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. septembril teatati, et Sillamäel Kesk tänaval asuva maja hoovis ründas ja ähvardas 61-aastast naist tema poja abikaasa. Politsei pidas 42-aastase naise kahtlustatavana kinni.

Vargused

27. septembril teatati, et Kiviõli linnas Vabaduse puiesteel asuva korterelamu hoovist varastati jalgratas Classic. Kahju on 200 eurot.

27. septembril teatati, et Sillamäel Viru puiesteel paiknevast ehitusboksist varastati tööriistad. Kahju on esialgsetel andmetel 1800 eurot.

Juhtum piiril

27. septembril kella 12.30 paiku tuvastati radariga ebaseaduslik piiriületus Peipsi järvel Vene Föderatsioonist Eestisse ja tagasi. Kaugeim punkt Eesti vetes oli 40 meetrit. Info edastati Venemaa piirivalvele.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

24. septembril teatati politseile, et Audru vallas Papsaare külas asuvast majast on varastatud 1100 eurot sularaha.

Saaremaa

Kehalised väärkohtlemised

23. septembril lõi 81-aastane mees Lääne-Saare vallas asuvas talu hoovis 21-aastast meest, kes sai viga.

24. septembril teatati politseile, et Kuressaares tungis seni tuvastamata inimene kallale 25-aastasele mehele, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 28.09.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.