Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Päästeamet: Päästeameti Lääne Päästekeskuse juhiks saab Heiki Soodla (2017-09-29 20:49:57)

 

Lääne Päästekeskuse juhi konkursile klassifitseerus 6 kandidaati – 4 inimest Päästeametist ja 2 inimest väljastpoolt. Päästeameti juhtkond vestles 3 kandidaadiga ning valituks osutus tänane Päästeameti päästetööde osakonna juhataja Heiki Soodla.

 

Päästeameti peadirektori Kuno Tammearu sõnul on tal hea meel, et uus keskuse juht tuleb ameti seest. "Heiki Soodla on päästetööde osakonna juhina teinud head tööd päästeteenuse arendamisel, samuti viinud edukalt läbi Päästeameti suurima uue päästetehnika hankeprojekti, mille tulemusel on meil täna 86 uut päästesõidukit," lisas Kuno Tammearu. "Kogemused nii lektori kui ka päästetöö osakonna juhina on Heikile heaks eelduseks saada edukalt hakkama ka keskuse juhina," lisas Tammearu.

 

Päästeameti peadirektor Kuno Tammearu tänab kõiki kandideerijaid, kes osalesid konkursil.

 

"Kandideerisin Lääne Päästekeskuse juhi ametikohale sooviga areneda ise kui juht, sest keskuse juhina teen koostööd 600 inimesega, aga ka sooviga panustada meie inimeste arengusse ja läbi selle laiemalt ühiskonna turvalisusesse," selgitas oma kandideerimist Heiki Soodla.

 

Heiki Soodla on päästevaldkonnaga olnud seotud kogu oma tööelu – alustades päästjana Tallinnas ja Jõgevamaal, jätkates lektorina Väike-Maarja Päästekoolis ning juhtides päästeala õppetooli Sisekaitseakadeemias. Alates 2014. aastast on Heiki Soodla juhtinud Päästeametis päästetööde osakonda. Heiki Soodla alustab tööd Lääne Päästekeskuse juhina 16. oktoobril.

 

Allikas: Päästeameti 29.9.17 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.