Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 40. nädala eelinfo (2017-09-30 10:19:24)

 

Teisipäev, 3. oktoober

·         Algusega kell 10 tutvustatakse Keskkonnaministeeriumis 2017. aasta suvel tehtud kahe merepõhjas lebava vraki keskkonnaohtlikkuse uuringu tulemusi.

·         KIKi energeetika juhtivkoordinaator Siim Umbleja ja projektikoordinaator Jaanika Lilienberg osalevad algusega kell 14 toimuval Loo aleviku biokütuse katlamaja avamisel. KIK toetas projekti Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondi vahendusel 318 703 euroga.

 

Neljapäev, 5. oktoober

·         Algusega kell 15 toimub Palade loodushariduskeskuses Hiiumaal keskkonnahariduse infopäev. Infopäevadele on oodatud nii lasteaia- kui kooliõpetajad, huvijuhid, koolijuhid kui ka teised huvilised. Infopäev on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine maakonna keskkonnahariduse spetsialistile.

·         Lisainfot leiab keskkonnaameti kodulehelt.

·         Algusega kell 18 toimub Eesti Loodusmuuseumis järjekordne Öökulli akadeemia, kus sel korral on külas botaanik Tõnu Ploompuu ning teemaks "Elu tekke probleemid". Loengus tuleb juttu sellest, kuidas elu tekib ning mis on looduslik valik - miks osad jäävad ellu ja osad mitte, kes ja miks suudavad kohanduda ning kas kõrvalekalded tavapärasusest võivad olla elujõulisuse tunnuseks.

·         Maa-ameti peadirektor Tambet Tiits osaleb neljapäevast reedeni toimuval kuue rahvusvahelise kaardistus-, katastri- ja kinnistusameteid koondava organisatsiooni (EuroGeographics, PCC, ELRA, EULIS, CLGE ja WPLA) ühiskonverentsil "Common Vision Conference". Konverentsi teemaks on "Traditsioon kohtub innovatsiooniga".

 

·         Keskkonnaministeeriumi merekeskkonna osakonna juhataja Rene Reisner osaleb neljapäevast reedeni Maltal toimuval maailmamere tulevikule pühendatud konverentsil "Our oceans. Our Future". Konverentsi eesmärk on ärgitada nii riike, ettevõtjaid kui ka kõiki üksikisikuid andma oma panus maailmamere olukorra päästmiseks.

 

Reede, 6. oktoober

·         Reedest pühapäevani toimub Tallinnas ringmajandusele pühendatud häkaton.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 29.9.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.