Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-10-04 14:43:14)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust (neli eluruumidest ja kaks sõidukitest). Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati kümme. Väärtegusid registreeriti 283.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu, riigist saadeti välja üks inimene ning registreeriti kaks viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

3. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval lõi mees 62-aastast naist ning tekitas temale kergemaid vigastusi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

Ööl vastu 4. oktoobrit murti Mäksa vallas Melliste külas sisse kauplusesse, kust varastati suurem kogus sigarette. Esialgne kahju on 1500 eurot.

3. oktoobril teatati, et möödunud nädala jooksul on Meeksi vallas Parapalu külas lukustamata kuurist varastatud 2500liitrit diiselkütust, paadimootor ja metallkanister. Kahju on umbes 3000 eurot.

2. oktoobril avastati, et Tähtvere vallas varastati maantee ääres seisnud teedeehitusettevõtte masinate kütusepaakidest ligikaudu 220 liitrit diiselkütust. Kahju on 300 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida- ja Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Juhtum piiril

3. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1989. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isikul puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeed ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Avaliku korra raske rikkumine

3. oktoobril tungis Haapsalus Kiltsi teel seni tuvastamata isik kallale 45-aastasele mehele, tekitades talle sellega valu.

Pärnumaa

Surnu mälestuse teotamine

3. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et täisjoonistamise ja -kirjutamisega rüüstati Pärnus Vallikäärus asuvat monumenti ja teotati sellega surnu mälestust.

Saaremaa

Vargus

3. oktoobril teatati, et Kuressaares Väike-Sadama tänaval asuvast korterist varastati tahvelarvuti Lenovo. Vargusega tekitati varalist kahju 213 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 04.10.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.