Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PPA ööpäevasündmused (2017-10-06 00:07:11)

 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 64 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust (üks eluruumidest ja kolm sõidukitest). Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati kaks. Väärtegusid registreeriti 172.

Piiril registreeriti kolm viisaeeskirja rikkumist, üks ebaseaduslik piiriületus ning üks salakaubajuhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Kehaline väärkohtlemine

4. oktoobril teatati, et Kesklinnas Aia tänaval asuvas majutusasutuses lõi 29-aastane mees 24-aastast naist.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

4. oktoobril löödi Räpinas Hariduse tänava korteris alkoholi tarvitanud 39-aastast meest. Meedikud viisid kannatanu esmaabiks haiglasse. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 29-aastase mehe.

Valgamaa

Arvutikelmus

3. oktoobril kaotas 47-aastane mees Valga linnas ära oma randmekoti, milles olid tema dokumendid ja rahakott. Samal päeval veidi hiljem avastas mees, et tema pangakontolt on välja võetud 1000 eurot sularaha. Kannatanu pöördus abi saamiks politsei poole, kes juhtunu üksikasju edasises menetluses selgitab.

Viljandimaa

Omavoliline sissetung

4. oktoobril teatati politseile, et öö jooksul on sisse murtud Viljandi linnas Riia maanteel asuva maja rõdule. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

4. oktoobri hommikul kontrolliti Koidula maanteepiiripunktis riiki saabuvat 19-aastast Eesti meest, kelle seljakotist avastasid tolliametnikud 3400 Venemaa Föderatsiooni maksumärkidega sigaretti. Peale menetlustoiminguid pöördus isik tagasi Venemaa Föderatsiooni.

4. oktoobril kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad koostöös maksu- ja tolliametnikega Viljandimaal erinevaid ehitusobjekte selgitamaks, kas seal töötavatel välismaalastel on seaduslik alus riigis viibimiseks ja töötamiseks. Kokku kontrolliti reidil nelja ehitusobjekti, 66 juriidilist isikut ja 25 füüsilist isikut. Kontrollkäigul Eestis seadusliku aluseta viibivaid ja töötavaid ega ka tagaotsitavaid isikuid ei tuvastatud.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Tööõnnetus

4. oktoobril kella 12.30 paiku teatati, et Sillamäel Tallinna maanteel asuva ettevõtte autoremondikojas juhtus tööõnnetus, kus 43-aastane mees jäi remonditööde teostamisel veoki kabiini alla. Mees sai raske tervisekahjustuse ja ta toimetati haiglasse. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust Karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramist, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud inimesele raske tervisekahjustus (KarS § 197 lg. 1.).

 

Kehaline väärkohtlemine

4. oktoobril teatati, et Narvas Võidu prospektil asuvas korteris tekkinud tüli käigus lasi 37-aastasele naisele pipragaasi näkku tema 29-aastane endine elukaaslane. Osapooled olid alkoholijoobes.

 

Juhtum piiril

4. oktoobril kella 12.30 paiku avastas Narva kordoni ametnik ebaseadusliku piiriületuse Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki ja tagasi Vene Föderatsiooni. Piiri ületati Venemaal registreeritud mootorpaadiga. Kaugeim punkt Eesti vetes oli 25 meetrit. Kohale suundusid Narva kordoni Mustajõe kaatripatrull ja Venemaa piirivalvehõljuk. Juhtumiga tegeleb edasi Vene Föderatsioon.

 

4. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1990. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 37 kalendripäeva, neist ühe päeva Eestis. Isikule määrati rahatrahv ja ta lahkus Venemaale.

 

4. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1951. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta neli kalendripäeva, neist kõik päevad Eestis. Isikule määrati rahatrahv ja ta lahkus Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine

4. oktoobril tungis Vana-Vigala külas 23-aastane mees kallale 16-aastasele noormehele, tekitades talle sellega valu. Isik on kahtlustatavana kinni peetud.

Saaremaa

Vargus

3. oktoobril teatati, et Aste alevikus Dolomiidi tänaval varastati garaažist trimmer, elektrihöövel, puiduhöövlite komplekt ja muid tööriistu. Vargusega tekitati varalist kahju 268 eurot.

 

Allikas: PPA 5.10.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.