Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-10-07 20:50:47)

 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 66 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust (neli eluruumidest ja kolm sõidukitest). Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 12 inimest. Tabati kolm alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 228. Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu, tuvastati üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja üks riigipiiri ebaseaduslik ületus.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

5. oktoobril teatati, et Mustamäel Sääse tänaval korteris lõi 39-aastane mees 39-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.


Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

5. oktoobril teatati, et Maardu linnas Kallasmaa tänaval korteris lõi 55-aastane mees 23-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

5. oktoobril teatati, et Maardu linnas Keemikute tänaval korteris lõi 58-aastane naine esemega 54-aastast meest. Politsei pidas naise kinni.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

5. oktoobril sai politsei teate, et Tartus Rüütli tänava välikohviku toolilt varastati sinna unustatud sülearvutikott, milles oli sülearvuti Dell, rahakott ja mobiiltelefon Huawei. Kahju on umbes 700 eurot.

5. oktoobri hommikul avastati, et Tartus Alasi tänaval seisnud lukustamata ustega sõiduautost varastati automakk, võimendi ja teisi esemeid. Kahju on umbes 380 eurot.

Looma julm kohtlemine

5. oktoobril sai politsei teate, et Saadjärve külas lasti kassi õhupüssist. Viga saanud kassi vaatas loomaarst üle, tema elu ohus ei ole. Juhtunut uurib politsei kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

5. oktoobril sai politsei teate, et Valgas Tähe tänaval eramus ühise alkoholitarvitamise käigus lõi 37-aastane mees oma 30-aastast elukaaslast. Kiirabi andis naisele esmaabi. Mees peeti asjaolude selgitamiseks kinni.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi käitlemine

5. oktoobril avastati Jõhvis Narva maanteel sularahakeskuses võltsimistunnustega 500-eurone rahatäht. Juhtunu uurimiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

Vargused

5. oktoobril teatati, et Lüganuse vallas Aruvälja külas maja katuselt varastati päikesepaneelid ja nende juurde kuuluv süsteem kahe aku, akulaadija, konverteri ja kaablitega. Esialgsetel andmetel on kahju 2930 eurot.

Ajavahemikul 2. oktoober kuni 5. oktoober varastati Narvas Rahu tänaval asuvast garaažiboksist talverehvide komplekt koos velgedega ja tööriistad. Kahju on 400 eurot.

5. oktoobril teatati, et Narvas Tallinna maanteele pargitud sõiduautost varastati taksovarustus. Kahju on 400 eurot.

Juhtum piiril

5. oktoobril kella 17.15 paiku murdus Narva jõel treeningute käigus süsta aer. Veevool kandis süsta ja selles viibinud 2004. aastal sündinud tütarlapse üle ajutise kontrolljoone Eestist Venemaale. Venemaa piirivalve päästis tütarlapse ning andis ta Eesti poolele üle.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

6. oktoobril tungis Ridala vallas Ridala külas 31-aastane mees kallale 72-aastasele mehele, kes sai viga.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. oktoobril tungis Pärnus Akadeemia tänaval korteris 19-aastane mees kallale talle tuttavale 19-aastasele naisele, kes sai viga.

Vargus

2. oktoobril varastati Pärnus Riia maanteel kauplusest sülearvuti Lenovo X240. Kahju on 300 eurot.

 

Allikas: PPA pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.