Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 41. nädala eelinfo (2017-10-09 13:00:40)

Esmaspäev, 9. oktoober

· Maaeluminister Tarmo Tamm, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ning toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osalevad Luksemburgis toimuval Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil.

Kõne all on olukord põllumajandustoodete turul ja ÜPP panus säästva arengu 2030. aasta tegevuskava rakendamisse. Samuti informeerib Euroopa Komisjoni tervishoiu ja toiduohutuse volinik Vytenis Andriukaitis nõukogu 26. septembril toimunud fiproniili teemalisest ministrite kohtumisest, kus lepiti kokku edasised sammud selleks, et sarnaseid juhtumeid tulevikus välistada.

· Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti, kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome ning õigusosakonna nõunik Geir Veski tutvustavad keskkonnakomisjoni liikmetele kalapüügiseaduse muutmise seaduse eelnõud.

· Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti viibib 9.‒11. oktoobrini välisvisiidil Saksmaa Liitvabariigis, kus ta külastab rahvusvahelist toidumessi ANUGA 2017. Eesti on ANUGA-l esindatud Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja poolt korraldatud ühisstendiga, millel osalevad kaheksa Eesti ettevõtet. Kantslerit saadab kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna peaspetsialist Mariann Roos.

Teisipäev, 10. oktoober

· Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti avab 10. oktoobril Kölnis toimuva Eesti toidu vastuvõtu, mille raames võõrustavad 15 Eesti toidu- ja joogisektori ettevõtet oma koostööpartnereid. Ühtlasi tutvustatakse ajakirjanikele, ettevõtjatele, diplomaatidele ning ametnikele Eesti toitu ja toidutooteid, et edendada Eesti ettevõtete ekspordivõimalusi.

Neljapäev, 12. oktoober

· Maaeluminister Tarmo Tamm avab Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi (EMKF) tuleviku teemalise huvirühmade konsultatsiooni rahvusvahelise konverentsi, kus osalevad Euroopa Liidu liikmesriikide kalandusdirektorid. Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ja Euroopa Komisjoni kalanduse, merenduse ja keskkonnavolinik Karmenu Vella ning Euroopa Parlamendi liige Gesine Meissner osalevad konverentsi avaplenaariumil. Konverentsi korraldab Euroopa Komisjon koostöös Maaeluministeeriumiga.

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 13. oktoober

· Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osaleb Bratislava tippkohtumisel, kus arutluse all on kahese kvaliteediga toidu teema.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.