Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-10-10 14:16:48)

 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga neli inimest. Tabati 18 alkoholijoobes ja kolm narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 201. Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld ja esitati üks varjupaigataotlus.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. oktoobril teatati, et Lasnamäel Vedru tänaval tekkis konflikt 43-aastase mehe ja 47-aastase naise vahel. Politseinikud pidasid mehe kinni.

9. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris lõi 47-aastane mees 37-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.


Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. oktoobril teatati, et Maardu linnas Ringi tänaval asuvas korteris lõi 31-aastane mees 32-aastast naist ning tekitas temale kergemaid vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Röövimine

6. oktoobri õhtul teatati politseile, et Mustvee linnas Kaluri tänaval tungiti omaniku tahte vastaselt sisse tema eramusse, kus kaks joobes meest lõhkusid maja uksi ja seinu. Lisaks võtsid joobes mehed 49-aastaselt maja peremehelt vägivalda kasutades ära 65 eurot sularaha. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni 20- ja 23-aastase mehe. Meedikud viisid kannatanu esmaabiks haiglasse.

Tartumaa

Süütamine

8. oktoobri õhtul kella 20.30 paiku laekus politseile Tartumaalt Tartu vallast kaks järjestikkust teadet, kus 43-aastane mees oli raketipüstolist teinud laske kahe erineva hoone suunas. Üks hoonetest süttis, ent päästjad said kiirelt tulele jaole ning panid sellele piiri. Sündmuskohtadelt kogutud infole tuginedes pidas politsei kuriteos kahtlustatavana kinni 43-aastase mehe, kes asjaolude selgitamiseks jaoskonda toimetati. Neis vahejuhtumites inimesed viga ei saanud ning kõrvalistele isikutele ohtu ei olnud. Esialgsetel andmetel oli tegemist tuttavate isikute omavahelise arveteklaarimisega. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

Möödunud ööpäeva jooksul avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kahest kontrollitud sõidukist Eestis keelatud antiradarid. Juhte teavitati Eestis kehtivast nõudest, mispeale loobusid nad vabatahtlikult keelatud seadmest ning jätkasid oma teekonda sihtkohta.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. oktoobril teatati, et Narvas lõi 34-aastane mees oma 27-aastast endist elukaaslast. .

Juhtum piiril

9. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1976. aastal sündinud Peruu Vabariigi kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik oli oma viisa lubatud piires Schengeni territooriumil juba viibinud. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Ähvardamine

9. oktoobril teatati, et Lihulas vallas Alakülas ähvardas 37-aastane mees telefoni teel ja suhtlusportaalis 46-aastast meest tervisekahjustuse tekitamisega.

Pärnumaa

Vargus

9. oktoobril teatati, et Pärnus Savi tänaval tungiti sisse aiaga piiratud territooriumile ja varastati seal asuva sõiduauto Audi A7 neli valuvelge koos suverehvidega. Samuti oli kahjustada saanud auto küljekarbi plastikkate. Vargusega tekitati varalist kahju ligi 4500 eurot.

 

Allikas: PPA pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.