Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-10-13 08:19:50)

 

 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 97 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist, 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 34 vargust. Ühes liiklusõnnetuses sai viga neli inimest. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 146.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja kaks inimest.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

11. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Nisu tänaval asuvas korteris lõi 35-aastane mees 33-aastast naist.


Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

11. oktoobril teatati, et Harku vallas Kumna külas lõid kolm tundmatut meest 28-aastast meest ning tekitasid temale kergemaid vigastusi.

11. oktoobril teatati, et Maardu linnas Kallasmaa tänaval lõi 54-aastane mees 56-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. oktoobril kella 22 paiku sai politsei väljakutse Tartus Kalda teel asuvasse korterisse, kus omavahel olid tülli pööranud elukaaslased. Tüli päädis rüselusega, mille tagajärjel tundis 26-aastane naine valu. Meedikute abi ta siiski ei vajanud ning politsei toimetas tüli osapooled asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Juhtum piiril:

Möödunud ööpäeva jooksul avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis neljast kontrollitud sõidukist Eestis keelatud antiradarid. Juhte teavitati Eestis kehtivast nõudest, mispeale loobusid nad vabatahtlikult keelatud seadmest ning jätkasid oma teekonda sihtkohta.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. oktoobril teatati, et Kunda linnas Aia tänaval asuvas korteris lõi 49-aastane mees oma naist. Kiirabi toimetas 29-aastase naise esmaabi andmiseks haiglasse. Politsei pidas alkoholijoobes mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

11. oktoobril teatati, et Tamsalu vallas tungiti sisse Assamalla külas asuvasse majja ja varastati mootorsaag ja võsalõikaja Husqvarna, digiboks, elektriahi, akutrell Makita ja muid esemeid. Kahju kokku on ligi 900 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus

11. oktoobril teatati, et Sillamäel Viru puiesteel asuva kaupluse juurest varastati jalgratas Partner. Kahju on 250 eurot.

Juhtum piiril

11. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1991. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isikul puudusid asjakohased dokumendid ja piisaadrahalised vahendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

11. oktoobril teatati, et Haapsalus Niine tänaval lõi 29-aastane naine talle tuttavat 33-aastast naist, tekitades talle sellega valu.

 

Allikas: PPA pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.