Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 43. nädala eelinfo (2017-10-23 00:49:22)

 

Esmaspäev, 23. oktoober

             Esmaspäevast laupäevani (23.-28.10) toimub Manilas Filipiinidel Maailma Rändliikide Konventsiooni osapoolte 12. kohtumine, kus Eesti esindab koos Euroopa Komisjoniga Euroopa Liitu.

Teisipäev, 24. oktoober

             Teisipäeval toimub Tallinnas keskkonnavaldkonna direktorite kohtumine.

             Teisipäevast neljapäevani toimub Tallinna Ülikoolis Euroopa selle aasta üks suurimaid keskkonnakonverentse Nature Based Solutions 2017. Konverentsil keskendutakse looduslähedastele lahendustele meie igapäevases elukorralduses - kuidas looduse linna toomine aitab kaasa inimeste heaolu tagamisele. Näiteks aitavad rohelised katused ja seinad linna hoonetel hoida kuumadel perioodidel temperatuuri madalamal, koguda vihmavett, vähendada õhu saastatust ja suurendada samal ajal liigirikkust linnas. Konverentsi esimene päev, 24. oktoober on pühendatud Eesti teemadele, teiste päevade teemad on rahvusvahelised. Osalejaid on veidi enam kui 500 nii meilt kui mujalt maailmast. Koduleht: https://nbs2017.eu/

 

             Teisipäevast reedeni toimub Eesti Loodusmuuseumis taas 1., 2. ja 3. klassi õpilastele suunatud lastelaager "Kaheksa ühe hoobiga". Nelja päeva jooksul leiavad osalejad huvitavat tegemist kaheksas Tallinna vanalinna muuseumis ja keskuses, sh Eesti Loodusmuuseumis.

Lisainfo: www.loodusmuuseum.ee

Kolmapäev, 25. oktoober

             Keskkonnaamet ja -ministeerium korraldavad 25.-26. oktoobril Jäneda mõisas keskkonnahariduse konverentsi, mille tänavune fookus on kliimamuutustel. Konverentsile on oodatud kõik üldhariduskoolide ja lasteaedade õpetajad, koolijuhid, keskkonnahariduskeskuste töötajad ja teised huvilised. Konverentsi päevakava on leitav Keskkonnaameti kodulehelt.

Neljapäev, 26. oktoober

             Neljapäeval avab keskkonnaminister Siim Kiisler üleilmse kliimahäkatoni Climathon 2017. Tegemist on samaaegselt ligikaudu 250 linnas toimuva ajurünnakuga, mille eesmärk on leida uued toimivad lahendused kliimamuutuste mõjuga võitlemiseks. Tallinna häkaton keskendub linnatranspordile. Üritus toimub 27.-28. oktoobril Tallinnas, Erinevate Tubade Klubis ning Tallinnast kui tänavuse Climathoni pealavalt tehakse otselülitused kõigisse osalevatesse linnadesse üle maailma. Koduleht: https://climathon.climate-kic.org/tallinn

 

             Algusega kell 15.00 toimub Keskkonnaameti Penijõe kontoris (Penijõe, Lihula vald, Läänemaa) Lihula maastikukaitseala kaitse-eeskirja muutmist tutvustav avalik arutelu, kuhu on oodatud kõik kohalikud elanikud, maaomanikud ja teised huvitatud isikud. Materjalid on leitavad Keskkonnaameti kodulehelt.

 

             Algusega kell 18 toimub Eesti Loodusmuuseumis Öökulli akadeemia, kus on külas külas Thea Perm ja teemaks aasta lind 2017 – turteltuvi.

Lisainfo: www.loodusmuuseum.ee

             Neljapäeval on Eesti Loodusmuuseumis tasuta külastuse päev. Tasuta külastuse päev on iga kvartali esimese kuu (jaanuari, aprilli, juuli ja oktoobri) viimasel reedel ja rahvusvahelisel muuseumipäeval 18. mail. www.loodusmuuseum.ee

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi teadaanne

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.