Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2017-10-24 00:07:37)

 

Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 123 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist, 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust.Registreeriti üheksa liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksateist inimest. Tabati 41 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 439 väärtegu.

Piiril väljastati neliteist sisenemiskeeldu. Tuvastati üks viisaeeskirja rikkumine. Eestist saadeti välja üks isik.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

20. oktoobril teatati, et Liivalaia tänaval asuvas korteris lõi 41-aastane mees 29-aastast naist.

21. oktoobril teatati, et Lasnamäel Pallasti tänaval asuvas korteris toimus konflikt 42-aastase naise ja 44-aastase mehe vahel.

21. oktoobril teatati, et Kesklinnas Viru tänaval asuvas toitlustusasutuses lõi 20-aastane mees 24-aastast meest ning tekitas temale kergemaid vigastusi. Politseinikud pidasid 20-aastase mehe kinni.

21. oktoobril teatati, et Lasnamäel Liikuri tänaval asuvas korteris lõi 21-aastane naine 35-aastast naist.

22. oktoobril teatati, et Lasnamäel Liikuri tänaval asuvas korteris lõi 28-aastane mees 21-aastast naist ning tekitas temale kergemaid vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

22. oktoobril teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval toimus kaklus kahe mehe vahel ning mõlemad said kergemaid vigastusi.

22. oktoobril teatati, et Lasnamäel Kihnu tänaval lõi 35-aastane mees 58-aastast meest. Politseinikud pidasid 35-aastase mehe kinni.

Vargus

21. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Ehte tänaval asuvast korterist varastati tehnikat. Esialgne kahju 1320 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

21. oktoobril teatati, et Rae vallas Jüri alevikus toimus konflikt 40-aastase mehe ja 43-aastase naise vahel. Politseinikud pidasid mehe kinni.

21. oktoobril teatati, et Maardu linnas lõid tundmatud inimesed 40-aastast meest.

21. oktoobril teatati, et Maardu linnas Keemikute tänaval asuvas korteris lõi 28-aastane mees 28-aastast naist ning tekitas temale kergemaid vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

21. oktoobril teatati, et Maardu linnas Kellamäe tänaval asuvas korteris lõi 75-aastane mees 41-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtumid piiril

22. oktoobril saabus Moskvast Tallinna Lennujaama India Vabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

22. oktoobril saabusid Kiievist Tallinna Lennujaama kolm Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele koostati sisenemiskeeld ning nad viibivad Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

22. oktoobril hilisõhtul puhkes Elva linnas järve ääres kahe naise vahel tüli. Naiste vaheline sõnavahetus päädis rüselusega, mille tagajärjel tundis 23-aastane naine valu. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises menetluses.

20. oktoobril teatati politseile, et Tartus Põhja puiesteel asuvas korteris lõi 34-aastane mees 24-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Naine pöördus tervisekontrolliks haiglasse.

Valgamaa

Asja rikkumine ja hävitamine

22. oktoobril teatati politseile, et Helme vallas Patkülas on viimase kahe nädala jooksul maha põlenud elektri ja küttekoldeta puidust suvemaja. Põlengu tagajärjel tekkinud kahju on 4150 eurot. Tulekahju tekkepõhjuseid ja üksikasju selgitab politsei alustatud uurimises.

Juhtumid piiril

Möödunud nädalavahetusel avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis neljast kontrollitud sõidukist Eestis keelatud antiradarid. Juhte teavitati Eestis kehtivast nõudest, mispeale loobusid nad keelatud seadmest ning jätkasid oma teekonda sihtkohta.

22. oktoobril kella 00.15 paiku peatasid Mustvee piirivalvurid Alatskivil Tartu tänaval kontrolliks sõiduauto Honda. Juhi kontrollimisel tuvastasid piiriametnikud, et masina roolis olnud 21-aastane mees oli alkoholi tarvitanud. Lisaks tuvastasid piirivalvurid, et mehel puudus ka juhtimisõigus ning tema sõiduvahendil puudus korraline tehnoülevaatus. Masinasse vaadates avastasid piirivalvurid sedagi, et seal viibis lubatust oluliselt rohkem kaasreisijaid. Piirivalvurid kõrvaldasid 21-aastase joobes mehe juhtimiselt ning ta toimetati täiendavateks menetlustoiminguteks Tartu politseijaoskonda.Tema sõiduvahend teisaldati parklasse.

21. oktoobril kella 20 ajal kontrolliti Luhamaa piiripunktis riigist väljuvat Läti numbrimärgiga sõiduautot, mida juhtis 43-aastane mees. Kontrollimisel leidsid piirivalvurid autost elektrišokirelva, mis on tsiviilkäibes keelatud. Masinas olnud keelatud ese konfiskeeriti, juhile koostati väärteoprotokoll ning peale menetlustoiminguid lubati tal piiripunktist lahkuda.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

22. oktoobril teatati, et Kohtla-Järvel Metsapargi tänaval asuva maja juures üritas 48-aastane mees terariistaga rünnata 30-aastast meest. Politsei pidas alkoholijoobes mehe kahtlustatavana kinni.

Kehalised väärkohtlemised

21. oktoobril teatati, et Kohtla-Järvel Puru teel asuva kaupluse juures ründas 30-aastast meest tundmatu meesterahvas. Politseile on teo arvatav toimepanija teada.

21. oktoobril toimetas kiirabi Iisakust Sõpruse tänavalt haiglasse torkehaavaga 44-aastase mehe, kes vajas arstiabi. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 37-aastase mehe.

21. oktoobril teatati, et Kohtla-Järvel Järveküla teel lõi 67-aastast naist jalatsiga tema elukaaslane. Politsei pidas 67-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

21. oktoobril teatati, et Kohtla-Järvel Endla tänaval ründas 29-aastast naist tema 45-aastane endine elukaaslane.

21. oktoobril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvas korteris lõi 67-aastast meest tema poeg. Politsei pidas 46-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

21. oktoobril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuva kaupluse parklas löödi 20-aastast meest.

21. oktoobril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuva maja juures rünnati 47-aastast meest terariistaga. Kiirabi osutas kannatanul esmaabi ning ta lubati kodusele ravile.

21. oktoobril teatati, et Narvas A. Puškini tänaval tungiti kallale 39-aastasele mehele.

22. oktoobril teatati, et Narvas Viru tänaval asuvas korteris tungis 44-aastasele naisele kallale tema elukaaslane. Politsei pidas 48-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

22. oktoobril teatati, et Sillamäel tungiti kallale 30-aastasele alkoholijoobes mehele.

22. oktoobril teatati, et Narvas Mõisa tänaval asuvas meelelahutusasutuses tungiti kallale 29-aastasele mehele.

Vargus

21. oktoobril teatati, et Kohtla-Järvel Inseneri tänaval asuvast renoveerimisjärgus hoonest varastati metallkonstruktsioone. Kahju on 300 eurot.

Omastamine

20. oktoobril teatati, et Narvas Linda tänaval asuva ettevõtte territooriumil omastati mobiiltelefon OnePlus ja telefonikaaned. Kahju kokku on 564 eurot.

Juhtum piiril

21. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1995. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudus kehtiv viisa riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

21. oktoobril varastati Reiu jõe kaldal seisnud sõiduautost hallikat värvi tekstiilimaterjalist randmekott koos selles olnud dokumentidega. Vargusega tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

Avaliku korra raske rikkumine

22. oktoobril lõi Paikuse alevis asuvas bussipeatuses 37-aastane mees 52-aastast meest, kes sai viga.

Raplamaa

Vargus

20. oktoobril kella kolme ajal öösel tungiti Raplas Tallinna maanteel asuvasse kauplusesse sisse ning varastati erinevaid kuld- ning hõbeehteid. Vargusega tekitatud varaline kahju on esialgsetel andmetel ligi 20 tuhat eurot. Politsei palub kõigil, kes 20. oktoobri öösel nägid Rapla linnas või selle lähiümbruses kahtlaselt käituvaid inimesi või autojuhte, sellest teada anda telefonil 5093948 või saata e-kiri aadressile: jaan.aas@politsei.ee.

 

Allikas: PPA 23.10.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.