Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tarmo Tamm: Eestis on palju tublisid ja ettevõtlikke põllumehi (2017-10-25 06:37:55)


24. oktoobril valiti Eesti põllumajanduse aastakonverentsil Aasta Põllumees 2017, kelleks sai Raplamaa piimatootja Margus Muld. Maaeluminister Tarmo Tamm rõõmustas konkurssi kommenteerides, et Eesti põllumajanduses tegutseb nii palju tublisid ja ettevõtlikke põllumehi, kes oma tegevustes alati uusi võimalusi ja suundi otsivad.

"Eesti põllumajandusmaastik on väga eripalgeline, kirev ja innovaatiline. Ka aasta põllumeheks valitud Margus Muld on suurepärane näide uuendusmeelsest ja tulemustele orienteeritud noorest põllumehest," sõnas minister Tamm. Ühtlasi lubas minister Margus Mulda ja kõiki Aasta Põllumees 2017 nominente ka isiklikult külastada.

Konkurssi "Aasta põllumees" korraldavad Maaleht ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda.

Eesti põllumajanduse aastakonverents "Aasta põllumees 2017" toimus täna, 24. oktoobril Riigikogu konverentsikeskuses. Konverents toimus koostöös Riigikogu maaelukomisjoniga. Konverentsi korraldamist toetab Euroopa Liit. Konverentsil tegi ettekande ka maaeluminister Tarmo Tamm, kes tutvustas Eesti seisukohti Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika kujundamisel pärast 2020. aastat ning rääkis oma sõnavõtus pikemalt riskijuhtimise olulisusest, tootjate positsiooni parandamisest tarneahelas ja otsetoetuste tasemete ühtlustamisest.

Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.