Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-10-31 17:41:31)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 43 varavastast kuritegu, sealhulgas 31 vargust (neist seitse eluruumidest ja kaks sõidukitest), üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai viga samuti üks inimene. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 240.

Piiril väljastati seitse sisenemiskeeldu, registreeriti üks viisaeeskirja rikkumine ja üks salakaubajuhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

30. oktoobril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval toimus konflikt kahe mehe vahel. Politseinikud pidasid 27-aastase mehe kinni.

30. oktoobril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris lõi 60-aastane mees 49-aastast naist.

Juhtum piiril

30. oktoobril saabusid Kiievist Tallinna Lennujaama neli Aserbaidžaani Vabariigi kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Neile koostati sisenemiskeeld ning nad viibivad Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

Ööl vastu 30. oktoobrit varastati Tartus Ringtee tänavalt maja kõrval seisnud lukustatud Respo haagis. Kahju on 2000 eurot.

29. oktoobril teatati, et Tartus Anne tänava kortermaja lukustatud trepikojast varastati öö jooksul punast värvi Britton lapsevanker ja lillat värvi kolmerattaline Sport lasteratas. Kahju on 257 eurot.

Viljandimaa

Vargus

29. oktoobril teatati, et Viljandis Nurme tänaval on sisse murtud ehitusjärgus majja, kust varastati elektrilisi tööriistu ning tapeeti. Esialgne kahju on 3600 eurot.

Võrumaa

Vargus

30. oktoobril teatati, et Meremäe vallas Meremäe külas varastati talu territooriumilt frontaallaaduri tõstuk. Kahju on 440 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargus

30. oktoobril teatati, ete Narvas Rahu tänaval asuva garaaži juurest varastati kerghaagis. Kahju on 800 eurot.

Juhtum piiril

30. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1981. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik. Isikul puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad rahalised vahendid, et riiki siseneda ning ta andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

30. oktoobril tungis Haapsalus Haava tänaval omavahelise konflikti käigus 35-aastane mees kallale 20-aastasele naisele, tekitades talle valu.

Pärnumaa

Vargus

30. oktoobril tungiti Pärnus Hariduse tänaval kõrvalistuja ukseklaasi lõhkumise teel sisse sõidukisse Mercedez-Benz, kust varastati ketaslõikur Bosch koos akulaadijaga ja 55 eurot. Vargusega tekitati varalist kahju ligi 400 eurot.

30. oktoobril teatati, et Pärnus Kaevu tänaval tungiti ukseklaasi lõhkumise teel sisse sõiduautosse Volvo, kust varastati rahakott koos sularaha ja dokumentidega ning mitmesuguseid esemeid. Vargusega tekitati varalist kahju ligi 650 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

30. oktoobril teatati, et Pärnus Oja tänaval tungis 37-aastane mees kallale oma 39-aastasele elukaaslasele, tekitades talle valu.

Avaliku korra raske rikkumine

30. oktoobril tungis Pärnus Nikolai tänaval alkoholi tarvitamise tunnustega 34-aastane mees kallale kahele noorukile, tekitades neile valu. Politsei pidas mehe kinni.

Järvamaa

Omastamine

28. oktoobril teatati, et Paides Tööstuse tänaval omastati taksosse unustatud käekott koos sularaha ja kotis olnud esemetega ning mobiiltelefon IPhone 6. Tekitatud varaline kahju on ligi 500 eurot.

Allikas: PPA pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.