Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-11-03 08:39:42)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 30 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust (neist viis eluruumidest ja üks sõidukitest). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga kaheksa inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 146.

Piiril väljastati seitse sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

1. novembril teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris lõi 36-aastane mees 31-aastast naist ning tekitas temale kergemaid vigastusi.

1. novembril teatati, et Mustamäel Akadeemia teel asuvas korteris lõi 55-aastane mees 84-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

1. novembril teatati, et Mustamäel E. Vilde teel asuvas korteris lõi 34-aastane mees 23-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

1. novembril teatati, et Kristiines Välja tänaval asuvas korteris lõi 39-aastane mees 22-aastast naist.

Juhtumid piiril

1. novembril saabusid Moskvast Tallinna Lennujaama kaks Moldova Vabariigi kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele koostati sisenemiskeeld ning nad lahkusid tagasi Moskvasse.

1. novembril saabus Moskvast Tallinna Lennujaama India Vabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta lahkus tagasi Moskvasse.

1. novembril saabus Kiievist Tallinna Lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Naisele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

1.novembril teatati politseile, et Otepää vallas Nüpli küla talu õuel puhkes tuttavate noorukite vahel sõnavahetus. Tüli käigus löödi 15-aastast noormeest, kes tervisekontrolliks haiglasse pöördus. Noorte vahelise tüli tagamaid ja põhjusi asus selgitama noorsoopolitseinik.

Juhtumid piiril

1.novembri hommikul kontrolliti Luhamaa piiripunktis riiki sisenevat Vene numbrimärgiga sõiduautot, mida juhtis 47-aastane mees. Kontrollimisel leidsid piirivalvurid autost elektrišokirelva, mis on tsiviilkäibes keelatud. Isik koos keelatud seadmega anti edasisteks menetlustoiminguteks üle tolliametnikele.

1.novembri ennelõunal kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad koostöös maksu- ja tolliametnikega Tartu linnas erinevaid ehitusobjekte selgitamaks, kas seal töötavatel välismaalastel on seaduslik alus riigis viibimiseks ja töötamiseks. Kokku kontrolliti reidil nelja ehitusobjekti, 57 juriidilist isikut ja 165 füüsilist isikut. Ühisreidil avastati ühelt Tartu linna ehitusobjektilt neli välismaalast, kelle lühiajaline töötamine ei olnud Politsei- ja Piirivalveametis registreeritud. Nende suhtes alustas politsei väärteomenetlusi. Lisaks neile rikkumistele avastati kontrollkäigul veel teisigi töötajate registrisse kandmata isikuid, kellega tegeleb edasi Maksu- ja Tolliamet.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

1. novembril teatati, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval asuvas meelelahutusasutuses lõi 41-aastane mees 39-aastast naisklienditeenindajat. Politsei pidas alkoholijoobes mehe kahtlustatavana kinni.

 

1. novembril teatati, et Kohtla-Järvel Torujõe tänaval asuvas korteris ründas 54-aastast naist tema elukaaslane. Kiirabi toimetas naise esmaabi andmiseks haiglasse ning seejärel lubati ta koju. Politsei pidas 57-aastase mehe kahtlustatavana kinni. 

1. novembril teatati, et Narvas A. Daumani tänaval tekkis naabrite vahel tüli, mille käigus 26-aastane naine pritsis pipragaasi silma 59-aastasele mehele. Mees omakorda lükkas naist ja põhjustas talle sellega füüsilist valu. Mõlemad isikud esitasid politseisse avalduse.

1. novembril teatati, et Narvas Uusküla tänaval ründas 22-aastast naist tema 28-aastane abikaasa.

Vargus

Ajavahemikul 30. oktoober kuni 1. november varastati Narvas Rahu tänaval asuvast garaažiboksist kaheksa autorehvi. Kahju on 520 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine

31. oktoobril teatati, et Kärdlas Rehemäe teel lõi 43-aastane mees 59-aastast meest, tekitades talle sellega valu.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. novembril teatati, et Pärnus Harju tänaval lõi 42-aastane mees talle tuttavat samuti 42-aastast meest, kes sai viga.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

1. novembril tungis Sikeldi külas 30-aastane mees kallale 42-aastasele naisele, tekitades talle valu.

 

Allikas: PPA pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.