Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2017-11-07 09:32:09)

 

Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 159 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli viis avaliku korra rasket rikkumist, 59 varavastast kuritegu, sealhulgas 43 vargust ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti 12 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 14 inimest. Kaks kannatanutega liiklusõnnetust toimus joobes juhtide süül. Tabati 48 alkoholijoobes ja kolm narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 298 väärtegu.

Piirilt väljastati kümme sisenemiskeeldu. Registreeriti üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine ja üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

3. novembril teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel asuvas korteris lõi 37-aastane mees 31-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

4. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Ädala tänaval asuvas korteris lõi 26-aastase mees 32-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

4. novembril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuvas korteris lõi 36-aastane naine 68-aastast naist.

5. novembril teatati, et Kristiines Sõpruse puiesteel asuvas korteris lõi 34-aastane mees 54-aastast meest.

5. novembril teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval lõi tundmatu mees 31-aastast meest.

5. novembril teatati, et Lasnamäel Hooldekodu teel lõi 39-aastane mees 46-aastast meest.

Avaliku korra rasked rikkumised

4. novembril teatati, et Kesklinnas Sakala tänaval lõi 23-aastane mees 27-ja 20-aastast meest. Politseinikud pidasid 23-aastase mehe kinni.

4. novembril teatati, et Kristiines Energia tänaval asuvas poes lõi 59-aastane mees tuttavat 70-aastast naist.

Vargus

4. novembril teatati, et Kesklinnas Wismari tänaval asuvast korterist varastati isiklikke esemeid. Esialgne kahju 1435 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

4. novembril teatati, et Raasiku alevikus Jägala maanteel asuvas korteris lõi 23-aastane mees 18-aastast meest.

4. novembril teatati, et Loo alevikus Spordi teel asuvas kortermajas lõi 23-aastane mees 22-aastast meest.

4. novembril teatati, et Loksa linnas Tallinna tänaval lõi 38-aastane mees 47-aastast meest.

5. novembril teatati, et Jõelähtme vallas Ruu külas lõi 61-aastane mees 60-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtum piiril

3. novembril saabus Peterburist Tallinna Lennujaama Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Naisele koostati sisenemiskeeld ning ta lahkus tagasi Peterburi.



LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Varguskatse

6. novembri öösel märkas patrull Palamuse vallas, et kaupluse aknaklaas on katki löödud. Poe juures pidas politsei kuriteos kahtlustatavana kinni 31-aastase mehe.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

4. novembri öösel laekus teade, et Tartus Purde tänaval maja ees tekkis seltskonnal tüli, mille käigus löödi 33-aastast meest näo piirkonda. Politsei viis sündmuskohalt kainenema 28-aastase mehe. Juhtunu üksikasjad on selgitamisel.

5. novembri õhtul sai politsei teate, et Tartus Kruusa tänaval korteris lõi 35-aastane mees 39-aastast endist elukaaslast, kes sai viga.

5. novembri öösel pöördus politseisse 43-aastane mees, kelle sõnul oli elukaaslane teda jalgadega löönud. Täpsed üksikasjad on selgitamisel.

Vargus

2. novembril avastati, et Tartus seni tuvastamata kohas varastati hõbedat-valget värvi IPhone. Kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

4. novembri õhtul sai politsei teate, et Valgas E. Enno tänaval löödi 16-aastast noormeest, kes sai viga. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Vargus

3. novembril avastati, et Tõrvas Kevade tänaval lukustamata aiamajast varastati paadimootor Yamaha, kalastustarbeid ja teisi esemeid. Kahju on 520 eurot.

Viljandimaa

Avaliku korra raske rikkumine

5. novembri öösel tungis üks naine Viljandis Jakobsoni tänaval ööklubis kallale teisele naisele, kes sai viga.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 4. novembril tungis naine Viljandi vallas sõiduautos kallale oma endisele abikaasale, kes sai viga.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 2. novembril löödi Antsla vallas 22-aastasele mehele rusikaga näkku. Juhtunu üksikasjad on selgitamisel.



IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. novembril lõi 37-aastane mees Kadrinas Jaama tänaval asuvas korteris korduvalt 37-aastast meest.

Vargus

4. novembril teatati politseile, et Tapal Üleviste tänaval varastati kortermaja koridorist mobiiltelefon, sularaha ning dokumendid. Kahju on 469 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

3. novembri hilisõhtul tungis 21-aastane mees Sondas Vahe tänaval asuvas eramajas kallale 23-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

4. novembril lõi 33-aastane mees Narvas Kalda tänaval asuvas korteris oma abikaasat, 25-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

5. novembril tungisid kaks alkoholijoobes meest vanuses 24 ja 31 eluaastat Narvas I. Grafovi tänaval kahte 24-aastast, 22-aastast ja 52-aastast meest. Politsei pidas vägivallatsejad kuriteos kahtlustatavatena kinni.

5. novembril lõi 47-aastane mees Narvas Vestervalli tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 28-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Asja rikkumine ja hävitamine

Ööl vastu 3. novembrit põles Narvas Hariduse tänaval sõiduauto Dodge Caliber. Sama põlengu käigus sai kahjustada ka kõrval parkinud sõiduauto Ford. Dodge põlengu kahjusumma on 5500 eurot, Fordi kahjusumma on selgitamisel.

Vargused

3. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kauba tänaval murti sisse kauplusesse ja varastati tööriistu. Ligikaudne kahju on 1460 eurot.

3. novembri õhtul varastati Narvas Tallinna maanteel asuva spordikooli riietusruumist kolm mobiiltelefoni. Kahju kokku on 1740 eurot.

5. novembril teatati politseile, et Narvas Rahu tänaval murti sisse korterisse ja varastati sülearvuti ning kaks naiste käekotti dokumentidega. Kahju on 611 eurot.

Juhtumid piiril

4. novembril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1989. aastal ja 1987. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud. Kontrollimisel selgus, et neil puudub seaduslik alus Schengeni riikide territooriumile sisenemiseks. Isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

4. novembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1971. aastal sündinud Armeenia Vabariigi kodanik, kelle ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged. Samuti puudusid tal rahalised vahendid ning asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Isikule väljastati sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.



LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

4. novembril lõi Ridala vallas Uuemõisa alevikus 38-aastane mees enda 38-aastast elukaaslast, kes sai viga.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

4. novembril lõi Pärnus Papiniidu tänaval asuvas korteris 38-aastane mees enda 31-aastast abikaasat, kes sai viga. Naine viidi haiglasse kontrolli.

5. novembril lõi Saarde vallas asuva eramu hoovis 41-aastane mees enda 47-aastast abikaasat. Mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Avaliku korra raske rikkumine

4. novembril tungis seni tuvastamata mees Pärnus Suure-Jõe tänaval asuva meelelahutusasutuse juures kallale 21-aastasele ja 25-aastasele mehele.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

4. novembril lõi Raplas Mahlamäe tänaval 27-aastane mees talle tuttavat 30-aastast meest, kes sai viga. 27-aastane mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Avaliku korra raske rikkumine

4. novembril lõi Kehtna alevis Lasteaia tänaval seni tuvastamata mees 22-aastast meest, kes sai viga.



Allikas: PPA 6.11.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.