Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-11-07 17:58:00)



 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga kaks inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 227. Piirilt väljastati kaheksa sisenemiskeeldu. Eestist saadeti välja üks inimene ja esitati üks varjupaigataotlus.



PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

6. novembril teatati, et Lasnamäel Kärberi tänaval lõid tuttavad mehed 23-aastast meest.


Vargus

6. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Erika tänaval asuvalt objektilt varastati tööriistu ja isiklikke esemeid. Esialgne kahju 3200 eurot.

Juhtumid piiril

6. novembril saabus Moskvast Tallinna Lennujaama India Vabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

6. novembril saabusid Istanbulist Tallinna Lennujaama kaks Aserbaidžaani Vabariigi kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele koostati sisenemiskeeld ning nad viibivad Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.



LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

5. novembril avastati, et Tartus Filosoofi tänaval rattaparklast on varastatud lukustatud musta-oranži värvi meeste jalgratas Scott. Kahju on umbes 550 eurot.

6. novembri päeval murti Tartus Aardla tänaval sisse korterisse ning varastati suurem summa sularaha. Täpne kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Asja omavoliline kasutamine

6. novembri öösel teatati, et Valgas Sepa tänaval maja eest on kadunud mõni päev tagasi ostetud auto Ford Mondeo. Avariiline sõiduk leiti Metsa tänava lõpust kraavist. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

6. novembril kella 9.50 ajal tõkestasid piirivalvurid Koidula piiripunktis Eestisse sisenemise Venemaa Föderatsiooni kodanikul, 27-aastasel mehel, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed, samuti puudusid isikul asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mees saadeti tagasi Venemaale.

7. novembri öösel kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõidukit Chevrolet, mida juhtis Venemaa Föderatsiooni kodanik. Sõidukist avastati kiirusmõõteseadet avastav või selle tööd häiriv seade ehk antiradar, mille kasutamine ja omamine Eestis on keelatud. Piirivalvurid eemaldasid seadme ning juhil lubati teekonda jätkata.



IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

6. novembril teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas korteris lõi 42-aastast naist tema 45-aastane abikaasa.

6. novembril teatati, et Narvas Vestervalli tänaval asuvas korteris tekitas 47-aastane mees füüsilist valu ja kehavigastusi 62-aastasele mehele.

Vargus

Ööl vastu 6. novembrit ärandati Narvas Tolli tänaval asuva eramaja juurest sõiduauto BMW X5 maksumusega 15 000 eurot.



LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Avaliku korra rasked rikkumised

3. novembril lõi Koeru vallas Koeru alevikus 64-aastane mees 58-aastast meest, kes viidi haiglasse kontrolli.

4. novembril kella 1.30 ajal öösel sai politsei teate, et Müüsleri külas asuvas söögikohas tungisid seni kindlaks tegemata isikud kallale seal viibinud seltskonnale. Viga said 31-aastane ja 34-aastane naine ning 39-aastane mees, kes toimetati haiglasse kontrolli.

Pärnumaa

Vargus

6. novembril teatati politseile, et Pärnus Savi tänaval asuvast parklast on varastatud valget värvi sõiduauto Mercedes-Benz ning musta värvi sõiduk Audi 100. Esialgsetel andmetel tekitati varalist kahju 1600 eurot.



Allikas: PPA 7.11.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.