Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Luua Metsanduskool avab üheks päevaks esinduse Tallinnas (2017-11-20 17:20:42)

 

Juba sel kolmapäeval, 22. novembril avab Luua Metsanduskool üheks päevaks oma esinduse Tallinnas. Luua Metsanduskooli teabepäev toimub kell 11-15 RMK Tallinna kontori (Toompuiestee 24) aatriumis.

 

"Toome metsa linna," sõnas Luua Metsanduskooli direktor Haana Zuba-Reinsalu. "Tallinn ja Harjumaa on meie kooli jaoks väga olulised piirkonnad - kõige rohkem meie õpilasi on pärit Harjumaalt, eelkõige mittestatsionaarses õppes. Loodame, et teabepäeval tutvustatavad esmased metsaoskused tekitavad huvi ka järgmiste oskuste omandamise vastu. Luua metsanduskool ootab kõiki õpihuvilisi," rääkis Zuba-Reinsalu.

 

Kogu päeva vältel saab tutvuda õppimisvõimalustega, mida pakub Luua Metsanduskool nii tasemeõppes kui täiendkoolituskursustel. Kuigi tähelepanu keskmes on metsandusharidus, ei jää kõrvale ka teised kooli õppesuunad - maastikuehitus, puukoolimajandus, arboristiõpe ja matkajuhi eriala.

 

Kuna 20.-24. november on ka Euroopa kutseoskuste nädal, õpetame ka meie kõigile osalejatele mitmesuguseid praktilisi oskusi. Luua Metsanduskooli raieõpetajad tutvustavad ohutuid töövõtteid kettsaega, samuti saab õppida looduslikest materjalidest jõulupärja valmistamist. Koostöös RMKga tutvustame matkatarkusi ning õiget riietumist loodusretkedeks. RMK korraldab ka maastikumängu.

 

Töötubade ajagraafik on järgmine:

 

1. Jõulupärja valmistamine looduslikest materjalidest - kell 11 ja 13

2. Ohutusvõtted mootor- või võsasaega töötades - kell 12 ja 14

3. Liikumine talvises looduses, riietumine, matkakoti pakkimine - kell 11 ja 13

4. Maastikumäng - 11.00-14.00

 

Kõik tegevused on tasuta, oodatud on igas vanuses huvilised, eriti muidugi põhikoolide ja gümnaasiumide lõpuklasside õpilased.

RMK Tallinna kontor asub Tallinna kesklinnas Toompea külje all. Kohale saab ühistranspordiga, peatuse nimi Hotell "Tallinn".

Lähemat infot ürituse kohta saab aadressilt https://www.facebook.com/events/897127263796727/

 

Allikas: Luua Metsanduskooli 20.11.17 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.