Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-11-25 10:53:39)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 22 varavastast kuritegu, sealhulgas 9 vargust. Viies liiklusõnnetuses sai vigastada kuus inimest. Tabati kaks alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 120 väärtegu.

Piirilt väljastati kaks sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja kaks isikut ning registreeriti üks salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

23. novembril teatati, et Pirital Regati puiesteel varastati seisnud autost sülearvuti ja isiklikke esemeid. Esialgne kahju on 3720 eurot.

Juhtumid piiril

23. novembril saabus Moskvast Tallinna Lennujaama India Vabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta lahkus tagasi Moskvasse.

23. novembril saabus Istanbulist Tallinna Lennujaama Albaania Vabariigi kodanik kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

23. novembri hilisõhtul teatati, et Tartus Vasara tänava korteris löödi 37-aastast meest. Meedikud viisid kannatanu esmaabiks traumapunkti. Juhtunu üksikasju selgitavad uurijad.

23. novembri õhtul puhkes Tartus Aardla tänava bensiinijaama ees sõiduautos elukaaslaste vahel tüli. Kaasade vahelises kähmluses sai kerge kriimustuse 26-aastane mees. Kumbki tüli osapooltest meedikute abi ei vajanud ning politsei viis tülitsejad asjaolude selgitamiseks uurija juurde.

22. novembri õhtul tõugati Tartus Emajõe tänaval kõndinud 35-aastast naist ootamatult seljatagant, mistõttu naine pikali kukkus. Naine pöördus tervisekontrolliks traumapunkti ning seejärel uurija juurde juhtunut selgitama.

Omastamine

22. novembri õhtul kaotas 16-aastane noormees Tartus Ringteel asuvas kaubanduskeskuses ära oma Iphone 8 mobiiltelefoni. Hilisemalt samasse kauplusesse tagasi pöördudes noormees oma telefoni enam ei leidnud. Kahju on 870 eurot.

Võrumaa

Vargus

23. novembril teatati, et Võru linnas Piiri tänaval on sisse murtud eramusse, kust varastati kodukinosüsteem koos muusikakeskusega. Kahju on 300 eurot.

Juhtumid piiril

23.novembri ennelõunal kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad Tartumaal erinevaid ehitusobjekte selgitamaks, kas seal töötavatel isikutel on seaduslik alus riigis viibimiseks ja töötamiseks. Kokku kontrolliti reidil 17 juriidilist isikut ja 66 füüsilist isikut. Kontrollkäigul rikkumisi ei avastatud.

Ööl vast 24.novembrit kontrolliti Luhamaa piiripunktis riiki sisenevat Läti numbrimärgiga sõiduautot Volvo, mida juhtis 65-aastane mees. Kontrollimisel leidsid piirivalvurid auto uksetaskust elektrišokirelva, mis on tsiviilkäibes keelatud. Isik koos keelatud seadmega anti edasisteks menetlustoiminguteks üle tolliametnikele.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Ajavahemikul 19. november kuni 23. november tungiti sisse Tamsalu linnas Pääsukese tänaval asuvasse majja, kust varastati mootorsaag ja elektrisaag, pikendusjuhtmed ja LED-lambid. Kahju on 475 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Ähvardamine

16. novembril ähvardas Lääne-Nigula vallas 40-aastane mees talle tuttavat 36-aastast naist.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. novembril lõi 23-aastane mees Pärnus Oja tänaval asuvas korteris 44-aastast meest.

 


 

Allikas: PPA 24.11.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.