Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-11-29 12:55:10)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust. Kahes liiklusõnnetuses sai vigastada kaks inimest. Tabati seitse alkoholi- ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 179 väärtegu. Piiril registreeriti kaks salakaubavedamise juhtumit.

PÕHJA PREFEKTUUR

Kehaline väärkohtlemine

28. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas korteris toimus alkoholi tarbimise ajalkonflikt, kus 45-aastane tütar lõi 74-aastast ema. Politseinikud pidasid 45-aastase naise kinni ning kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Arvutikelmus

27. novembril varastati Tartus Poe tänava kauplusest rahakott koos pangakaartide, sularaha ja isiklike dokumentidega. Veel enne kui rahakoti omanik jõudis oma pangakaardi sulgeda,oli tema kontolt välja võetud 230 eurot sularaha.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

27. novembril teatati, et Valgas Raudtee tänava korteris lõi 42-aastane mees oma 39-aastast elukaaslast. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks haiglasse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. novembril teatati, et Kohtla-Järvel Estonia puiesteel asuvas korteris lõi 46-aastast naist tema endine elukaaslane. Politsei pidas 47-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

28. novembril teatati, et Sillamäel Ranna tänaval lasi 36-aastasele mehele pipragaasi näkku 35-aastane mees.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

27. novembril teatati, et Kalitsa külas võeti ebaseadusliku omastamise eesmärgil lukustatud koodiga kohvrist 175 2-eurost emiteeritud mälestusmünti ja viis plokki Winston Blue sigarette. Esialgne vargusega tekitatud varaline kahju on 535 eurot.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

28. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 19. novembril lõi Pärnus Papiniidu tänaval asuvas parklas tekkinud konflikti käigus 49-aastane mees rusikaga 61-aastast naist, kes sai viga.

Vargus

28. novembril teatati, et Pärnus Soo tänaval murti ukse lahtimurdmise teel sisse eramusse, kust varastati televiisor Sony Bravia. Esialgne vargusega tekitatud varaline kahju on 500 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 29.11.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.