Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maablogi: Toidu valmistamisel hoidu selle kõrvetamisest (2017-11-30 07:11:07)


Akrüülamiid on toidu saasteaine, mis tekib toidu töötlemisel ja võib olla ohtlik inimese tervisele. Ohustatud on kõik tarbijagrupid, kuid eriti lapsed. Rusikareegel on: "Ära kõrveta toitu, pruunista seda kergelt!", kirjutab Maablogis Maaeluministeeriumi toidujärelevalve büroo peaspetsialist Sille Vahter. Ühtlasi pakub ta välja 5 nõuannet, kuidas saame tarbijatena akrüülamiidi sisaldust igapäevases toidus vähendada.

Loe lähemalt: https://maablogi.wordpress.com/2017/11/29/toidu-valmistamisel-hoidu-selle-korvetamisest/

Allikas: Maaeluministeeriumi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.