Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Atraktiivsed valamud on saamas lahutamatuks osaks restoranide sisekujundusest (2017-12-02 09:38:23)


Eesti restoranimaastikule on viimase aasta jooksul lisandunud mitmeid söögikohti, mis järgivad maailmas laialdaselt kanda kinnitanud trendi tuua kauni disainiga valamud sisekujunduselemendina restoranide söögisaali.

Erinevates värvitoonides ning mitmesuguste põnevate vormidega valamud inspireerivad sisekujundajaid looma lahendusi, mis ei jäta neid pilgumagneteid tualettidesse peitu.

Villeroy & Boch Gustavsbergi Eesti müügi- ja turundusjuhi Aivi Paju sõnul on tänaseks Tallinnas uksed avanud või veel kujundamisel mitmeid söögikohti, kus põhjamaise disainiga pastelsetes toonides Villeroy & Boch valamud on leidnud koha restorani saalis.

"Näiteks Aet Pieli sisekujundusega restoranis Fredo pakuvad maailmakuulsa Taani disaineri Gesa Hanseni loodud värvikontseptsiooniga Villeroy & Bochi valamud mitte ainult silmailu, vaid neil on ka suur funktsionaalne väärtus. Valamud on paigutatud just selliselt, et oma tellimuse esitanud külastaja saaks kohe käed pesta ega peaks selleks toiminguks minema eemalasuvasse tualetti," kirjeldas Aivi Paju tunnustatud sisekujundaja loodud praktilist lahendust.

Tema sõnul on Villeroy & Bochi Artise sarja valamute värvigamma just selline, et põhjamaiselt minimalistliku maitsemeelega sisustajad saaksid lihtsa vormi ning sobivat värvitooni valamuga anda ruumile huvitava aktsendi.

"Aet Piel valis Fredosse valamud, mille hall väline pind ning selge geomeetriline vorm sobituvad ideaalselt industriaalhõngulisse interjööri. Hallid betooni- ja pruunid puidutoonid mõjuvad pretensioonitult, rahustavalt. Sellises värvikeskkonnas on hea ennast mugavalt tunda," rääkis Paju.

Pildid:http://bit.ly/2Aa5XEg

Allikas: Villeroy & Boch Gustavsberg Eesti


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.