Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 49. nädala eelinfo (2017-12-04 08:19:32)

Esmaspäev, 4. detsember

· 4.- 5. detsembrini toimub Tallinnas Välisministeeriumi konverentsikeskuses Eesti Euroopa Liidu nõukogu eesistumise raames Põllumajandusteaduste alalise komitee (SCAR) konverents "Research and innovation policy, state‐of‐play and the role of the SCAR in the European Bioeconomy", kus osalevad EL liikmesriikide ja assotsieerunud riikide põllumajandusteaduse poliitikakujundajad ja huvirühmade esindajad.

Konverentsi avab Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti ning kohtumisel osalevad toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja põllumajandusteaduse eest vastutavad ametnikud teadus- ja arendusosakonnast.


Teisipäev, 5. detsember

· Kell 10 toimub Maaeluministeeriumi väikeses saalis maaeluminister Tarmo Tamme juhtimisel toidusektori ekspordi nõukogu teine koosolek, kus jätkatakse arutelu toidusektori ekspordi edendamise tegevuskava teemal.

· Kell 14 osalevad taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu ja peaspetsialist Merjan Savila Riigikogu konverentsisaalis toimuval keskkonnakomisjoni ja maaelukomisjoni ühisistungil, kus osalevad ka teadlased ja keskkonnaorganisatsioonid.

· Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti teeb ettekande Belgias Brüsselis toimuval ASEM SPS and Food Safety seminaril.

· Kell 13 osaleb kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron Keskkonnaministeeriumis toimuval Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi (EMKF) seirekomisjoni istungil.


Kolmapäev, 6. detsember

· Maaeluminister Tarmo Tamm ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osalevad Rakveres AQVA konverentsikeskuses toimuval Lihafoorumil 2017.

Kell 10.40 teeb Marko Gorban ettekande, kus annab ülevaate Eesti lihasektorist ja positsioonist põllumajanduse ja kalanduse üldises strateegias. Kell 15.30 teeb minister Tamm ettekande "Lihasektor maaeluministri pilgu läbi".

· Teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare ning peaspetsialist Helena Pärenson osalevad Tallinnas Radisson Blu Hotel Olumpia konverentsikeskuses toimuval Põllumajandusteaduste alalise komitee (SCAR) 27. plenaaristungil, kus lisaks osalevad EL liikmesriikide ja assotsieerunud riikide põllumajandusteaduste delegaadid.


Neljapäev, 7. detsember

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Maaeluministeeriumis toimub Põllumajandusteaduste alalise komitee (SCAR) põllumajandusteadmussiirde ja innovatsiooni (AKIS) strateegilise töögrupi kohtumine, mille peamisteks aruteluteemadeks on regioonideülene innovatsioonikoostöö ning tuleviku põllumajandusteadmussiirde ja informatsiooni süsteem.

Kohtumisel teevad ettekanded Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare ning peaspetsialist Helena Pärenson.

· 7. -8. detsembril toimub Maaeluministeeriumis Põllumajandusteaduste alalise komitee (SCAR) biomajanduse strateegilise töögrupi kohtumine.
Kohtumisel teevad ettekande "Eesti põllumajanduse ja kalanduse (biomajanduse) arengukava hetkeolukorrast ja Eesti "Valdkondliku teadus-ja arendustegevuse tugevdamine" (RITA) programmist Maaeluministeeriumi strateegiaosakonna nõunik Karmeli Kütt ning teadus- ja arendusosakonna nõunik Sirli Pehme.

Reede, 8. detsember

· Kell 10 osaleb maaeluminister Tarmo Tamm Riigikogus toimuval Euroopa Liidu asjade komisjoni (ELAK) istungil, kus teemadeks on 11.-12. detsembril Brüsselis toimuv Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu ja ühise põllumajanduspoliitika teatis.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.