Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-12-15 08:08:07)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 66 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks tapmine, 19 varavastast kuritegu, sealhulgas 13 vargust. Viies liiklusõnnetuses sai vigastada viis inimest. Tabati seitse alkoholijoobes juhti. Registreeriti 170 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Tapmine

Eile leiti Tallinnas Õismäe teel asuva kortermaja korterist 74-aastase mehe ja 73-aastase naise surnukehad.

Naisel ei ole tuvastatud väliseid vägivallatundemärke, surnukeha on saadetud lahangule. Mehe osas on uurijad hetkel seisukohal, et tema surm saabus kuriteo toimepanemise tagajärjel. Praeguseks kogutud andmetel on alust kahtlustada kuriteo toimepanemises naise ja mehe poega, 47-aastast meest, kes peeti kinni sündmuskohal. Esialgsetel andmetel tekkis isa ja poja vahel hetkel teadmata asjaoludel konflikt, mille käigus lõi poeg noaga isa ning mille tagajärjel viimane suri sündmuskohal.

Kahtlustatavana kinnipeetud mees viidi esialgu kainenemisele. Lähiajal kuulatakse ta üle.

Kriminaalmenetlus on alustatud karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb tapmist. Kohtueelset menetlust viib läbi Põhja prefektuur.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

Ööl vastu 14.detsembrit lõi joobes 39-aastane mees Tartus Staadioni tänava korteris tüli käigus 47-aastast elukaaslast. Naine pöördus esmaabiks traumapunkti. Politsei viis mehe esmalt kainenema.

13. detsembri hommikul teatati, et Tartus Risti tänava korteris puhkes ühiselt alkoholi tarvitanud naabrimeeste vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Rüseluses sai viga 65-aastane mees, kellele meedikud andsid esmaabi kohapeal. Agressiivsem tüli osapool viidi aga esmalt arestikambrisse kainenema.

Vargus

13. detsembril teatati, et päeva vältel on sisse murtud Tartus Rahu tänava korterisse, kust varastati sularaha ja Apple tahvelarvuti. Kahju on 800 eurot.

Omavoliline sissetung

13. detsembril teatati, et Haage külas Võilille teel on sisse murtud korterisse, kust varastati korteriomaniku rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Juhtum piiril

13. detsembri õhtul viisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad koostöös tolliametnikega Põlva ja Võru maakonnas Eesti - Vene ajutise kontrolljoone läheduses läbi kontrollreidi avastamaks ning tõkestamaks ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse teel salasigarettide ja alkoholi toimetamist riiki. Samuti teostati reidi ajal kontrolli dokumendi kaasas kandmise kohustuse täitmise, võltsitud dokumentide ja teisele isikule kuuluvate dokumentide kasutamise üle ning teostati liiklusjärelvalvet, et tuvastada alkoholijoobes juhte, tagada liiklusohutust ja avalikku korda. Kokku kontrolliti 145 sõidukit ja 180 isikut. Kontrolli käigus avastati ühe masina roolist juhtimisõiguseta joobes isik, kes juhtimiselt kõrvaldati ja kelle suhtes menetlus alustati. Muid rikkumisi ühisreidil ei tuvastatud.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

13. detsembril teatati, et Kohtla-Järve Oru linnaosas Kesk tänaval löödi 21-aastast meest.

13. detsembril teatati, et Kiviõli linnas Viru tänaval asuvas korteris lõi 63-aastast meest noaga tema endine abikaasa. Mees toimetati arstiabi andmiseks haiglasse. Politsei pidas 61-aastase naise kahtlustatavana kinni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

12. detsembril tungiti Uulu külas tabalukustuse lõhkumise teel sisse kahte garaažiboksi, kust varastati erinevaid tööriistu. Vargusega tekitatud esialgne varaline kahju on 800 eurot.

13. detsembril tungiti Võiste alevikus Jaagu tänaval akende lahtikangutamise teel sisse eramusse ja selle kõrvalhoonesse, kust varastati olmetehnikat ja tööriistu. Vargusega tekitatud esialgne varaline kahju on 1340 eurot.

 

Allikas: PPA 14.12.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.