Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2018-01-05 15:55:20)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust (üks eluruumist ja kolm sõidukist). Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati 6 alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 161. Möödunud nädala jooksul registreeriti viis euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld ja registreeriti üks salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Põhja prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. jaanuaril teatati, et Narvas A. Puškini tänaval asuvas korteris lõi 35-aastast naist tema elukaaslane. Politsei pidas 32-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

4. jaanuaril teatati, et Kohtla-Järvel tungiti sisse Tervise tänaval asuvasse ehitussoojukisse ning varastati ketaslõikur ja löökdrell. Kahju on 600 eurot.

4. jaanuaril teatati, et Narvas Pähklimäe tänaval asuvas kaupluses varastati isiku jopetaskust mobiiltelefon Samsung Galaxy. Kahju on 469 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

Ajavahemikul 1. - 4. jaanuar on rippluku lõhkumise teel sisse murtud Koerus asuvasse gaasiballooni hoidlasse. Sealt varastati erinevaid gaasiballoone. Esialgne vargusega tekitatud kahju on 275 eurot.

Läänemaa

Vargus

Ajavahemikul 24. detsember kuni 4. jaanuar on Lääne-Nigula vallas Liivi külas asuva talu kuurist varastatud registrist maha kantud sõiduauto ZAZ. Esialgne varaline kahju on 12000 eurot.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

4. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et 27. detsembril tekkis Häädemeeste alevikus Lille tänaval sõnavahetuse käigus rüselus 38-aastase naise ja tema endise elukaaslase vahel. 38-aastane naine tundis rüseluse tõttu füüsilist valu.

4. jaanuaril lõi Lääneranna vallas Virtsu alevikus asuvas majas 43-aastane mees enda 36-aastast õde, kes tundis füüsilist valu. 43-aastane mees on kuriteos kahtlustatavana kinnipeetud.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

4. jaanuaril lõi Kohila alevis asuvas eramajas 54-aastane mees enda endist 52-aastast elukaaslast.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

3. jaanuari hommikul avastati, et Tartus Tehase tänava laohoonest on varastatud tööriistu. Kahju on umbes 5000 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

4. jaanuari õhtul kella 21 ajal sai politsei teate, et Otepää vallas Tiidu küla korteris on omavahel tülli pööranud kaks alkoholi tarvitanud meest. Meestevaheline tüli pöördus sedavõrd ägedaks, et lõppes rüselusega, milles sai viga 56-aastane mees. Meedikud viisid kannatanu esmaabiks traumapunkti. Joobes 19-aastane noormees viidi aga arestikambrisse kainenema.

Vargus

4. jaanuaril avastati, et Valga vallas Iigaste küla territooriumil asuvast jõesopist varastati lukustamata ja registreerimata rohelise-pruunikirju paat. Kahju on 450 eurot.

Juhtum piiril

4. jaanuaril kella 12.45 paiku peatasid piirivalvurid Võrumaal Rõuge vallas kontrolliks Venemaa numbrimärgiga sõiduauto Volkswagen Jetta. Piirivalvurid tuvastasid, et masina roolis oli 28-aastane Eesti kodanik. Kuigi masina ning juhi dokumentidega oli kõik korras, äratas väga porine masin ning ülemäära närviline sohver kogenud piiriametnikes kahtlust, mistõttu kutsuti kohale tolli liikuvüksus ning sõiduvahend suunati täiendavasse kontrolli. Sõiduki läbivalgustamisel avastasid tolliametnikud sõiduki pagasiruumi küljetaskutest ja katuseosade vahelt 19 400 maksumärkideta sigaretti. Maksu- ja tolliamet alustas masina roolis olnud mehe suhtes menetlust.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 05.01.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.