Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva info (2018-01-10 16:16:16)


Möödunud kahel ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 133 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 60 varavastast kuritegu, 39 sealhulgas vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukist) ning kaks sõidukivargust. Kolmes liiklusõnnetuses sai vigastada kolm inimest. Tabati 13 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 356 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine

8. jaanuaril teatati, et 47-aastane mees ähvardas kesklinnas Pärnu maanteel stardipüstoliga 45-aastast meest. Politseinikud võtsid stardipüstoli hoiule.

Kehalised väärkohtlemised

8. jaanuaril teatati, et 72-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris 64-aastast naist ning tekitas abikaasale vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

8. jaanuaril teatati, et 31-aastane mees lõi kesklinnas Uus-Sadama tänaval asuvas korteris 26-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Tegu on omavahel tuttavate inimestega. Politseinikud pidasid mehe kinni.

9. jaanuaril teatati, et kaks tundmatut meest lõid kesklinnas Pärna teel 48-aastast meest ning tekitasid talle vigastusi.

9. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuvas korteris on peretüli. Politseinikud pidasid agressiivselt käitunud 42-aastase mehe kinni.

9. jaanuaril teatati, et 33- ja 36-aastasel naisel tekkis Haaberstis Õismäe teel konflikt. Politseinikud pidasid noorema naise kinni.

Vargused

9. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvast pandimajast varastati mitmeid esemeid. Esialgne kahju on 3000 eurot.

9. jaanuaril teatati, et kesklinnas Narva maanteel asuvast hotellist varastati nutitelefon Samsung ning mitmeid riideesemeid. Esialgne kahju on 1285 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeval Lõuna-Eestis olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. detsembril lõi 43-aastane mees Kohtla-Järvel Ahtme maanteel asuvas korteris 47-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

9. detsembril lõi 67-aastane mees Kohtla-Järvel Estonia puiesteel asuvas korteris korduvalt 72-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Ähvardamine

8. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Kärdlas Tormi tänaval ähvardas 43-aastane mees talle tuttavat 42-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

Pärnumaa

Vargus

8. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et 2. jaanuaril varastati Pärnu-Roogenese-Pööravere-Uduvere-Pärnu liinibussis mobiiltelefon iPhone SE koos laadija ja kõrvaklappidega. Vargusega tekitati varalist kahju 500 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

9. jaanuaril tungis Pärnus Liiva tänaval asuvas korteris 55-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus kallale oma 51-aastasele elukaaslasele, põhjustades naisele valu. Mees toimetati politseijaoskonda kainenema.

Raplamaa

Omastamine

9. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Kohilas Posti tänaval unustati taksosse rahakott, milles olid dokumendid ja sularaha. Kuna rahakotti ei ole leitud ega selle leiust teatatud, siis on alust arvata, et vara omastati kolmanda isiku poolt.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 10.01.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.