Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 3. nädala eelinfo (2018-01-15 00:05:33)

 

Esmaspäev, 15. jaanuar

· Kell 14 kohtub maaeluminister Tarmo Tamm Prantsuse suursaadik Claudia Delmas- Schereriga ja majandusnõunik Pascal Millardiga.

 

Teisipäev, 16. jaanuar

· Kell 13 osaleb põllumajandus- ja maaelupoliitika Marko Gorban Maaeluministeeriumi väikeses saalis toimuval rahastamisvahendi nõuandva komisjoni istungil.

· Kell 11 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis Maaeluministeeriumi ja Toiduliidu ühine toidupakendite märgistuse teemaline pressiüritus, mille avab toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai.

Toidupakenditelt info lugemise oskus on tarbijale oluline teadlike toiduvalikute tegemisel. Siiski pööravad tarbijad pakenditel esitatud märgistusele liiga vähe tähelepanu ning loetu jääb arusaamatuks (nt mida tähendab pakendil info "küllastunud rasvhapped", "süsivesikud", mis on erinevus "parim enne" ja "kõlblik kuni" väljenditel jne).

 

Kolmapäev, 17. jaanuar

· Kell 13 osaleb maaeluminister Tarmo Tamm Riigikogu infotunnis.

 

Neljapäev, 18. jaanuar

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Kell 10 teeb põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ettekande Väätsal toimuval Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda maakonnajuhtide ja põllumajandustoimkonna koosolekul ettekande EL ühise põllumajanduspoliitika teatise ja erakorralise toetuse teemal.

 

Reede, 19. jaanuar

· 18.-20. jaanuaril osalevad maaeluminister Tarmo Tamm, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, välissuhete osakonnajuhataja Janika Salev ja nõunik Ruve Šank ja toiduohutuse osakonnajuhataja Martin Minjajev Berliinis toimuval toidu- ja põllumajandusmessil "Grüne Woche 2018". Veebileht: https://www.gruenewoche.de/en/

 

Laupäev, 20. jaanuar

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Berliinis toimuval põllumajandusministrite 10. konverentsil "Shaping the future of livestock-sustainably, responsibly, efficiently".

 

 

 

Allikas: Maaeluministeeriumi teade

 

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.