Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-01-17 15:12:06)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 74 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 33 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 24 vargust (viis eluruumidest ja kaks sõidukitest) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 187 väärtegu.

Piirilt väljastati neli sisenemiskeeldu.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargused

15. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Juurdeveo tänaval asuvast kauplusest varastati kasukas. Esialgne kahju on 1000 eurot.

15. jaanuaril teatati, et vanalinnas Suur-Karja tänaval asuvas baaris varastati mehelt sularaha. Esialgne kahju on väljaselgitamisel

Juhtum piiril

16. jaanuari lõunal saabusid Istanbulist Tallinna lennujaama kaks Gruusia kodanikku. 1985. aastal sündinud naisel ja 2012. aastal sündinud poisil ei olnud reisi eesmärke ja tingimusi õigustavaid dokumente ning neile väljastati sisenemiskeelud. Nad lahkusid õhtuse lennuga Moskvasse.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Röövimine

16. jaanuaril kella 16.30 ajal teatati, et Tartus Kaunase puiesteel tõukas tumedas jopes mees pikali eaka naise ning võttis temalt ära käekoti. Naiselt õlakoti kätte saanuna jooksis mees Annelinna kortermajade vahele ning kadus teatajal silmist. Isikukirjelduse ja kurjategija liikumissuuna saanud korrakaitsjad kontrollisid mitmeid kordi piirkonna läbi, ent meest tabada ei õnnestunud. Viga saanud naine viidi meedikute poolt traumapunkti.

Varguskatse

16. jaanuaril pidas turvatöötaja Tartus Riia tänava kaupluses kinni naise, kes püüdis varastada käekoti ja rinnahoidja väärtusega 245 eurot. Politsei pidas 36-aastasenaise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Valeraha teade

16. jaanuaril avastati Kalda teel pangakontoris 50-eurone rahatäht, millel esinesid võltsimistunnused. Valeraha kupüür saadeti ekspertiisi.

Asja rikkumine ja hävitamine

Politseile laekus teade, et 16. jaanuari hommikul hävines Tartus Laial tänaval tulekahjus kõrvalhoone, milles olid jalgrattad, rehvid, prügikonteinerid ja muud esemed. Lisaks hävines kõrvalhoone juurde pargitud sõiduauto. Kahju 11592 eurot.

Juhtum piiril

16. jaanuaril kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kahte sõiduautot ja ühte veoautot, millest avastati antiradarid. Vene Föderatsioonist, Valgevenest ja Lätist pärit sõiduki juhte teavitati Eestis kehtivast keelust, neil lasti eemaldada antiradarid ning neil lubati edasi sõita.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. jaanuaril teatati, et Narvas Energia tänaval asuvas ühiselamus tungiti kallale 51-aastasele naisele. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 65-aastase mehe.

Vargus

Ajavahemikul 5. jaanuar kuni 15. jaanuar tungiti sisse Jõhvi vallas Kahula külas asuvasse majja ning varastati muusikakeskus LG ja autoaku. Kahju on 799 eurot.

Juhtum piiril

16. jaanuaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1998. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes oli oma viisa piires lubatud 90 päeva Schengeni territooriumil juba viibinud. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

16. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Vormsi vallas tungis omavahelise konflikti käigus 48-aastane mees kallale talle tuttavale 33-aastasele mehele, kes sai viga.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

16. jaanuaril lõi Kuressaares Veski tänaval 42-aastane naine tekkinud konflikti käigus rusikaga talle tuttavat 42-aastast naist, tekitades talle valu.

Vargus

14. jaanuaril avastati, et Pulli külas on ukse lahtimurdmise teel sisse murtud tööriistakuuri ja varastatud sealt mootorsaag, mootoriga võsalõikaja koos turvavarustusega, tikksaag, kreissaag, akutrell, höövelmasin, survepesur ja muid esemeid. Vargusega tekitati varalist kahju 3000 eurot.

 

Allikas: PPA 17.01.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.