Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kultuuripealinna projektimeeskond tutvustas oma plaane (2018-01-20 00:06:13)

 

Neljapäeval, 18. novembril tutvustas "Tartu 2024 - Euroopa kultuuripealinnaks" projektimeeskond kultuuriavalikkusele oma eesmärke ja edasist tegevust.

 

Senised ja tulevased koostööpartnerid eri valdkondadest olid kutsutud sooleleivapeole kultuuripealinna projektimeekonna värskelt sisustatud kontorisse Raekoja plats 12 (II korrus).

Kultuuripealinna vastutav projektijuht Erni Kask tunnustas koostööpartnerite senist panust ning kutsus kõiki tartlasi ja Tartu sõpru kandidatuurimeeskonda toetama. "Heas koostöös suudame oma eesmärgi täita ja Tartust saab aastal 2024 Euroopa kultuuripealinn."

Soolaleivapeol anti teada ka kodulehe tartu2024.ee avamisest. Eeltööd Tartu kandideerimiseks on kestnud ligi aasta, on toimunud hulgaliselt arutelusid erinevate osapooltega eri valdkondadest.

Projektimeeskonna esimene suur ülesanne on ette valmistada kvaliteetne kandidatuuriraamat ( bid book), milles kajastub kultuuripealinna kontseptsioon ja programm. Sinna on kõik tartlaste ideed oodatud. Kandidatuuriraamatu koostaja on eelmise kultuuripealinnaks kandideerimise kogemusega kirjanik ja õppejõud Berk Vaher.

Lisaks Kasele ja Vaherile töötavad jaanuarist Tartu 2024 meeskonnas projektijuht Kalle Paas ja assistent Merje Laimets.

Euroopa kultuuripealinn on Euroopa hinnatuim kultuuriprojekt, mis sai alguse 1985. aastal Ateenast ja mida on järgemööda korraldanud kõik olulisemad Euroopa linnad. 2011. aastal kandis tiitlit Tallinn, 2024. aastal tuleb Euroopa kultuuripealinn taas Eestist.

 

Allikas: Tartu linnavalitsuse 19.1.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.