Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 4. nädala eelinfo (2018-01-22 00:27:39)

Teisipäev, 23. jaanuar
  • Algusega kell 15 toimub Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) korraline nõukogu koosolek.

  • 23.-24. jaanuaril toimub Tallinnas projekti Plan4Blue seminar, kus arutatakse mereala kasutamist Soome lahes. Rahvusvahelise projekti eesmärk on aidata kaasa merekeskkonna kestlikule kasutamisele ning merealade ruumilisele planeerimisele Eestis ja Soomes.


Kolmapäev, 24. jaanuar

  • Kell 10-15.30 toimub Eesti Maaülikooli Metsamajas (Kreutzwaldi 5, Tartu) teabepäev "Biometaan transpordikütusena", mida korraldavad koostöös Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK), Eesti Maaülikool ning valdkonna arengu toetajad. Teabepäeval antakse ülevaade erinevatest riigipoolsetest toetustest, mille koosmõjul on tänaseks käivitunud nii biometaani tootmine, jaotamine kui ka tarbimine transpordikütusena.

  • Keskkonnaminister Siim Kiisler kohtub Prantsusmaa suursaadiku proua Claudia Delmais-Schereriga.


Neljapäev, 25. jaanuar

  • Algusega kell 19.30 tunnustatakse konkursi "Aasta Keskkonnategu ja Aasta Keskkonnasõbralik Ettevõte" parimaid. Lisainfot konkursi kohta leiab Keskkonnatunnustuste lehelt.

  • Kell 14 toimub Keskkonnaministeeriumi (Narva mnt 7a) I korruse saalis ressursitõhususe audiitoritele ja konsultantidele mõeldud infopäev, kus antakse ülevaate ettevõtete ressursitõhususe meetme hetkeseisust ning tulevikuplaanidest. Infopäeva korraldavad Keskkonnaministeerium ja Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK).

  • Algusega kell 18 on Eesti Loodusmuuseumi Öökulli akadeemias külas Valdur Mikita. Loodusõhtul tuleb juttu loodusest ja loodustunnetusest - kas ja mis on ühist eestlastel ja kukeseentel? Lisaks räägime nii läänemeresoomlastest, elutundest ja -tunnetusest kui kaasaaegsest elust ja selle sunnitusest-sundimatusest.
    Lisainfo:
    www.loodusmuuseum.ee.

  • Neljapäeval, 25. jaanuaril kell 18.00 toimub Lahemaa rahvuspargi külastuskeskuses Palmses loodusõhtu. Eesti meteoroloog, polaarrändur ja -uurija ning teadusfotograaf Timo Palo räägib kliimast, selle muutustest ning võimalikest tagajärgedest inimesele ja loodusele. Loodusõhtu on külastajatele tasuta. Pakutakse sooja teed, soovi korral võib teekõrvase ise kaasa võtta. Eelregistreerimine ei ole vajalik.

Reede, 26. jaanuar

  • Keskkonnaminister Siim Kiisler teeb avakõne maailmakoristuspäeva Let's Do It World konverentsil. Lisainfo siit.

  • Algusega kell 14 toimub Lahemaa rahvuspargi koostöökogu kultuuripärandi sektsiooni avalik koosolek Keskkonnaameti Palmse kontoris, kuhu on oodatud kõik huvilised. Koosoleku päevakord ja materjalid on leitavad Keskkonnaameti kodulehelt.

Laupäev, 27. jaanuar

  • Algusega kell 13 toimub loopealsete projekti infopäev "Orhideed loopealsetel" Kuressaares Arensburgi Meedla kojas (Lossi tn 6). Külla tulevad "Eesti orhideede käsiraamatu" üks autoritest Rainar Kurbel ja botaanik Meeli Mesipuu Pärandkoosluste Kaitse Ühingust. Üritus on avatud kõigile huvilistele!

  • 27. ja 28. jaanuaril kell 11 toimuvad Eesti Loodusmuuseumis perehommikud, kus peategelasteks on aasta loom ja lind: saame teada, kes on see aasta loomaks valitud salapärane kaslane, ning kes on aasta lind, see suur "metsakana". Kindlasti kuulame aasta linnu kuulsa pulmamängu helisid ning uurime mõningaid tema tegevusjälgi.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.