Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond kohtub justiitsminister Urmas Reinsaluga (2018-01-23 03:21:44)


Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) fraktsioon otsustas 22.01.2018. a. koosolekul, et ei võta minister Urmas Reinsalu võimaliku umbusaldamise suhtes seisukohta enne ministriga kohtumist. Fraktsioon kohtub Reinsaluga teisipäeva hommikul.

„Meil on Reinsalu tegevusele justiitsministrina mitmeid etteheiteid. Tema ametisoleku ajal on aset leidnud kohtute tungimine seadusandja töömaale, kohtusüsteemis on kasutusele võetud vene keel, seaduseelnõusid töötatakse välja mõjuanalüüsita. Tema ajal kiideti heaks Istanbuli konventsioon, mis vajaliku naiste kaitsmise kõrval võimaldab ühiskonnale peale suruda sooneutraalsust ja avab ukse massiimmigratsioonile islamiriikidest,“ ütles EKRE riigikogu fraktsiooni esimees Martin Helme.

„Samas ei soovi me ministri umbusaldamisega põhjustada Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva ajal valitsuskriisi. Konsulteerime täna veel opositsioonierakondadega ja kuulame ära ka minister Reinsalu.“

Allikas: Riigikogu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.