Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei ja Maanteeamet: palun sõitke rahulikult ja pikivahet hoides (2018-01-24 17:31:47)


Politsei ja Maanteeamet paluvad sõidukijuhtidel arvestada, et tänased ilmastikuolud on rasked ning tihe lumesadu muudab teedel liiklemise ohtlikuks.

"Keerulised ilmastikuolud on teinud liiklemise kõikjal raskemaks, eriti asulavälistel teedel. Kui on autosõit on vältimatu, siis peab iga juht arvestama, et tarbetud möödasõidud ja teised manöövrid võivad põhjustada õnnetusi. Nende vältimiseks sõitke rahulikult ja mis peamine, pikivahet hoides," ütles PPA juhtivkorrakaitseametnik Kalmer Tikerpe.

Tikerpe lisas, et sõidukijuhid peavad enda autod tegema nähtavaks. "Selleks tuleb päevatulede asemel sisse lülitada lähituled."

"Maanteeameti hooldepartnerid on teedel väljas, ent keeruliste ilmaolude tõttu võib tulemuse saavutamine võtta tavapärasest rohkem aega," sõnas Maanteeameti hooldeosakonna juhataja Rainer Kuldmaa. "Soovitame kõikidel liiklejatel valida teeoludele vastav sõidustiil ning varuda aega sihtkohta jõudmiseks."

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 24.01.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.