Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-01-25 15:37:29)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 64 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust (üks eluruumidest ja kaks sõidukitest). Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus kolm ja sai vigastada kuus inimest. Tabati üks alkoholijoobes ja neli narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 111 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning avastati üks ebaseaduslik riigipiiri ületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

24. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval lõi 54-aastane naine 69-aastast naist. Politseinikud pidasid 54-aastase naise kinni.

Avaliku korra raske rikkumine

24. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Virbi tänaval toimus konflikt kolme mehe vahel. Politseinikud pidasid 32- ja 30-aastase mehe kinni. Kolmas mees viidi haiglasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Tööõnnetus

24. jaanuaril peale kella 16 teatati, et Tartus Riia tänava kortermaja keldris varises ehitustööde käigus kokku üks sein. Varingus kaotas elu 60-aastane mees. Juhtunu üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Juhtumid piiril

24. jaanuari ennelõunal kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad Tartu linna erinevaid ehitusobjekte selgitamaks, kas seal töötavatel isikutel on seaduslik alus riigis viibimiseks ja töötamiseks. Kokku kontrolliti kolme ehitusobjekti, 54 juriidilist isikut ja 138 füüsilist isikut. Kontrollkäigul rikkumisi ei tuvastatud.

24. jaanuaril kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Venemaalt Eestisse siseneda soovinud Scania veokit, mida juhtis Eesti kodanik. Piirivalvurid avastasid veokil mitmeid rikkeid, mistõttu suunati veok kohe erakorralisele ülevaatusele.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

24. jaanuaril teatati, et Vinni alevikus Sõpruse tänaval asuva spordihoone riietusruumi kapist varastati rahakott koos sularahaga ja kaupluse kinkekaart. Kahju kokku on 565 eurot.

Ajavahemikul 12. jaanuar kuni 21. jaanuar varastati Tapa linnas Hommiku tänaval asuva kortermaja trepikojast kolm radiaatorit. Kahju on 400 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

24. jaanuaril teatati, et Narvas A. Puškini tänaval asuvas korteris lõi 69-aastast naist tema naaber. Politsei pidas 77-aastase alkoholijoobes mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

24. jaanuaril teatati, et Alutaguse vallas Oonurme külas seisnud kopalt varastati kaks akut. Kahju on 450 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

23. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et 21. jaanuaril unustas Türi linna Viljandi tänaval asuvas kaupluses 19-aastane mees enda mobiiltelefoni iPhone 6S kassalindile. 10 minutit hiljem avastas mees, et mobiiltelefoni ei ole ja läks poodi tagasi, kuid telefoni seal enam polnud. Vargusega tekitatud esialgne kahju on 600 eurot.

Pärnumaa

Vargus

Ajavahemikul 23. jaanuari kuni 24. jaanuar on lukustamata uste kaudu sisenetud Pärnus Kooli tänaval korterelamu keldrikorrusel asuvatesse ruumidesse. Seal on ukselukustus rampide ja uksehingede lahtikruvimise teel sisenetud erinevatesse keldriboksidesse, kust on varastatud elektrilisi ning mehaanilisi tööriistu. Varaline kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 25.01.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.