Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-01-30 16:42:48)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 30 varavastast kuritegu, sealhulgas 20 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 285 väärtegu.

Piirilt väljastati kaks sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja kaks isikut ning registreeriti kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

29. jaanuaril teatati, et Haaberstis Ehitajate teel lõi 46-aastane mees 21-aastast naist.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. jaanuaril teatati, et Rummu alevikus Sireli tänaval lõi 36-aastane mees oma endist elukaaslast, 32-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtum piiril

29. jaanuaril saabus Peterburist Tallinna Lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. jaanuaril teatati, et Tartus Nurme tänava korteris lõi 55-aastane joobes mees oma 43-aastast elukaaslast. Kiirabi viis naise tervisekontrolliks traumapunkti. Politsei viis joobes pereisa aga kainenema.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. jaanuaril teatati, et Kohtla-Järvel Järveküla teel asuva kaupluse juures lõi 29-aastast naist tema 46-aastane endine elukaaslane.

Vargused

29. jaanuaril teatati, et Kohtla-Järvel Kalevi tänavale pargitud sõiduautolt Volkswagen varastati esituled. Kahju kokku on 3000 eurot.

29. jaanuaril teatati, et Sillamäel I. Pavlovi tänaval asuva korterelamu trepikojast varastati autorehvid. Kahju on 480 eurot.

29. jaanuaril teatati, et Sillamäel J. Gagarini tänaval asuvast haridusasutusest varastati lumepuhur Hecht. Kahju on 299 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

29. jaanuaril teatati politseile, et Kohila alevis võttis 54-aastane mees kinni 52-aastase naise randmetest ning pigistas neid. Sellise teoga põhjustas mees naisele füüsilist valu. 54-aastane mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 30.01.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.