Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-02-07 16:52:33)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 96 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 24 varavastast kuritegu, sealhulgas 17 vargust ja üks röövimine. Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 10 inimest. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 128 väärtegu.

Piirilt väljastati neli sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine
6. veebruaril teatati, et päev varem lõid Lasnamäel Anni tänaval neli tundmatut noormeest 27-aastast meest. Ühtlasi varastati mehelt mobiiltelefon ja rahakott. Kahju on väljaselgitamisel.

Juhtum piiril

6. veebruaril saabus Moskvast Tallinna Lennujaama Moldova Vabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

3. veebruari öösel varastati Jõgeval Aia tänava meelelahutusasutuses 23-aastase mehe jope taskust iPhone nutitelefon. Kahju on 799 eurot.

Tartumaa

Vargus

Ööl vastu 7. veebruari avastati, et Tartus Uuel tänaval on sisse murtud korterisse, kust varastati rahakott sularahaga. Kahju on 700 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

6. veebruari õhtul tekitas 35-aastane mees Narvas Joala tänaval asuvas korteris füüsilist valu ja kehavigastusi oma elukaaslasele, 33-aastasele naisele.

6. veebruaril lõi 47-aastane mees Sillamäel Viru puiesteel asuva kortermaja trepikojas korduvalt 25-aastast meest. Politsei pidas lööja kahtlustatavana kinni.

Vargus

6. veebruaril sisenesid kaks seni tuvastamata meest akna kaudu Kohtla-Järvel Keskallee tänaval asuvasse juveelipoodi ja varastasid juveelitooteid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

6. veebruaril kella 12.04 ajal saabus teade, et Pärnus Lao külas Munalaiu sadamast umbes 500 meetri kaugusel merejääl vajus väikebuss Opel Vivaro läbi merejää, milles esialgsetel andmetel viibis kuus inimest. Sõidukist õnnestus välja pääseda 51-aastasel naisel ja 41-aastasel mehel, kes päästeti veest ja toimetati Pärnu haiglasse. Nende elu ohus ei ole. Tuukrite poolt toodi eile kella 15.15 ajal pinnale kahe bussis viibinud mehe surnukehad ja õhtul kella 19.20 ajal veel ühe mehe surnukeha. Teadaolevalt oli bussis veel üks meesterahvas ja täna jätkati tema otsinguid, kuid meest ei leitud. Praeguseks on aktiivsed otsingud lõpetatud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 07.02.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.