Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-02-08 15:16:50)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 71 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 20 vargust. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 121 väärtegu.

Piirilt väljastati kolm sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. veebruaril teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel lõi 37-aastane mees tuttavat, 39-aastast meest. 18,2316,00299

7. veebruaril teatati, et Lasnamäel Sikupilli tänaval asuvas korteris lõi 40-aastane mees esemega 59-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni. 18,2315,00244

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

7. veebruari varahommikul puhkes Jõgeva alevikus Poe tänava korteris ühise alkoholi tarvitamise käigus tüli. Sõnavahetus päädis kähmlusega, milles sai viga 22-aastane mees. Kannatanule andsid meedikud esmaabi kohapeal. Politsei uurib juhtunu üksikasju alustatud menetluses.

Tartumaa

Vargus

7. veebruaril teatati, et Tartus Kalda tee korterist on varastatud ehtekarp ja sularaha. Kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

7. veebruari ennelõunal teatas tähelepanelik kalur piirivalvuritele, et avastas Peipsi järvest ebaseaduslikud nakkevõrgud. Harrastuskalurilt saadud võrkude koordinaadid edastati keskkonnainspektsioonile, kes juhtumiga edasi tegeleb.

7.veebruari ennelõunal kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad Tartus erinevaid ehitusobjekte selgitamaks, kas seal töötavatel isikutel on seaduslik alus riigis viibimiseks ja töötamiseks. Reidil kontrolliti 20 juriidilist isikut ja 73 füüsilist isikut. Kontrollkäigul avastati üks välismaalane, kelle lühiajaline töötamine ei olnud Politsei- ja Piirivalveametis registreeritud. Tema suhtes alustas politsei väärteomenetluse ning määras talle Eestis töötamise tingimuste rikkumise eest rahatrahvi. Muid rikkumisi ühisreidil ei avastatud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. veebruaril teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas korteris lõi 40-aastane naine oma 37-aastast abikaasat.

Vargused

7. veebruaril teatati, et Jõhvis linnas Sompa tänaval tungiti sisse eramajja ja varastati kullast ehteid ja seif, milles oli sularaha, autovõtmed ja dokumendid. Esialgsetel andmetel tekitati kahju summas 20 900 eurot.

7. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Tervise tänavale pargitud sõiduautolt BMW varastati esimene põrkeraud, registreerimisnumber ja kaks udulaternat. Esialgne kahju on 500 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

7. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Türi linnas Tallinna maanteel asuvast korterist on ühise alkoholi tarvitamise käigus varastatud mobiiltelefon iPhone 7. Vargusega tekitatud kahju on 666 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 08.02.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.