Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algavad tasuta konsultatsioonid tööstusettevõtetele ressursitõhususe suurendamiseks (2018-02-13 07:36:15)

Keskkonnaministeerium alustab ressursitõhususe toetuse konsultatsioonidega, kus tutvustatakse ettevõtetele personaalselt toetuse taotlemise võimalusi ja tingimusi.

Konsultatsioonid on suunatud mäe- ja töötleva tööstuse ettevõtetele selleks, et nad oma tootmises võtaksid kasutusele ressursse säästvad lahendused. Konsultandid tutvustavad kohtumise käigus seda, kuidas konkreetne ettevõte enda tootmises saab ressursitõhusust suurendada, samuti aga ka juba toetuse raames Eestis tehtut ning taotlemise eelduseks olevat ressursiauditit. Konsultatsioon toimub ettevõttes kohapeal ja on tasuta.

Kui ressursitõhususe toetuse pilootvoor oli suunatud vaid viie sektori tööstusettevõtetele, siis sellest kevadest laiendatakse investeeringuteks toetuse saajate ringi kõigile mäe- ja töötleva tööstuse ettevõtetele.

Ressursitõhusate investeeringute toetusvoor numbrites:

  • 110 miljonit eurot on ette nähtud ressursitõhususe meetmest toetuste jagamiseks kuni 2020. aastani.

  • 35 miljonit eurot läheb ettevõtete vahel jagamiseks hetkel kestvas toetusvoorus. Iga ettevõte saab selles voorus toetust taotleda kuni 2 miljonit eurot.

  • 7500 euroga toetatakse ettevõttes ressursitõhususe analüüsi läbiviimist.

Kuna tasuta konsultatsioonide arv on piiratud (50 konsultatsiooni 2018. aasta kevadel), siis tasub see endale tellida võimalikult ruttu. Konsultatsioonid toimuvad koostöös Nordic Energy Solutions ja Hoiame Kokku Grupiga.

Ressursitõhususe meetmest



Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.