Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-02-14 20:57:24)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 144 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks röövimine, 65 varavastast kuritegu, sealhulgas 52 vargust (neli eluruumidest) ja kaks sõidukivargust ning omavolilist kasutamist. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 200 väärtegu.

Piirilt väljastati kaks sisenemiskeeldu. Registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine, üks salakaubavedamise juhtum ning kaks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

13. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Süsta tänaval asuvas korteris toimus konflikt 25-aastase poja ja 43-aastase ema vahel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Röövimine

Politseile teatati, et 9. veebruaril tõukas tuttav mees Jõgeval Tähe tänava eramus ühise alkoholi tarvitamise käigus 75-aastast meest ning võttis temalt ära rahakoti koos sularaha ja isiklike dokumentidega. Rahakoti võtnud mees lahkus seejärel sündmuskohalt. Vanahärrale tekitatud kahju on 297 eurot. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Tartumaa

Omavoliline sissetung

13. veebruari õhtul laekus turvafirmale häire, et Tartus Sirbi tänaval on sisse murtud eramusse. Sündmuskohale saabunud korrakaitsjad ühes turvatöötaja ja majas elava naisega selgitasid välja, et eramust midagi varastatud ei ole. Hoonest ega selle lähedusest ühtki võõrast ei leitud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

13. veebruari öösel lõi alkoholijoobes 45-aastane mees tüli käigus 56-aastast endist elukaaslast. Meedikud andsid kannatanule esmaabi kohapeal. Politsei toimetas naise asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Võrumaa

Vargus

13. veebruaril teatati politseile, et Antslas Jaani tänaval on sisse murtud korterisse, kust varastati Samsungi sülearvuti. Kahju on 250 eurot.

Juhtumid piiril

13. veebruaril kell 14.50 tõkestati Koidula maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 52-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

13. veebruari hommikul kella 9 paiku kontrollis Mustvee kordoni mootorsaanipatrull Peipsi järvel nelja kilomeetri kaugusel kaldast üht jääl viibivat meest ja tema maastikusõidukit. Kuivõrd mees ei olnud end Peipsi järve jääle minnes nõuetekohaselt registreerinud, määrati talle riigipiiri seaduse rikkumise eest rahatrahv. Piirivalvurid tuletavad meelde, et järvejääle minek maastikusõidukiga kaugemale kui 1 kilomeeter kaldast tuleb registreerida lähimas kordonis või veebirakenduse kaudu, kuna vaid selliselt on võimalik ennetada õnnetusjuhtumeid ja säästa inimelusid.

13. veebruaril varahommikul kella 6 paiku saabus Luhamaa maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale piirikontrolli Venemaa numbrimärgiga sõiduauto Audi A6, mida juhtis 31-aastane Eesti mees. Tolliametnikud avastasid kontrolli käigus mehe keha ümbert peidetuna 400 Venemaa Föderatsiooni maksumärgiga sigaretti. Juhtumiga tegeleb Maksu- ja tolliamet.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

13. veebruaril teatati, et Kiviõli linnas Mäepealse teel varastati lumelaud. Kahju on 300 eurot.

Juhtum piiril

13. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1978. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viis kalendripäeva, neist ühe päeva Eestis. Isikule määrati rahatrahv ning ta lahkus Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

13. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Lääne-Nigula vallas Taebla alevikus asuvas korteris tungis 38-aastane mees kallale oma endisele 44-aastasele elukaaslasele.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. veebruaril sai politsei teate Põhara külla, kus 39-aastane mees lõi oma 50-aastast elukaaslast. Politsei pidas 39-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.