Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 8. nädala eelinfo (2018-02-19 00:01:08)

Esmaspäev, 19. veebruar

Kevvai, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ning eurokoordinatsiooni osakonnajuhataja Madis Pärtel ja peaspetsialist Mihkel Kärg osalevad Brüsselis toimuval Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil. Põhiteemadeks EL ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) tulevik ja EL biomajanduse strateegia.


Kolmapäev, 21. veebruar

· Kell 12.30 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis Eesti Vabariigi aastapäeva aktus, kus maaeluminister Tarmo Tamm annab üle ministeeriumi teenetemärgid ja Maaelu Edendamise Sihtasutus kuulutab välja 2017. aasta parima piimakarja- ja lihaveisekarjakasvataja.

· Kell 14.30 osalevad maaeluminister Tarmo Tamm ja teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai valitsuse majandusarengu komisjoni istungil, kus räägitakse mahemajanduse tervikprogrammist.


Neljapäev, 22. veebruar

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse väljasõiduistungil Viljandi Gümnaasiumis (Hariduse 2).

· Kell 15 külastab maaeluminister Tarmo Tamm endise valitsusjuhi Ants Piibu sünnikohta Tuhalaanes ja asetab valitsusjuhi kuju kaela ümber sinimustvalge salli.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.