Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 9. nädala eelinfo (2018-02-26 08:33:50)

 

 

Teisipäev, 27. veebruar

27. veebruarist 2. märtsini toimub Loodusmuuseumis taas 1.-3. klassi õpilastele suunatud laager "Kaheksa ühe hoobiga". Laagriprogrammi panevad kokku kaheksa muuseumi ja keskust ning igal päeval on käsitlusel väga erinevad teemad.

Lisainfo: www.loodusmuuseum.ee

 

Kolmapäev, 28. veebruar

Algusega kell 11 toimub Tallinnas hotelli Park Inn by Radisson Meriton (Toompuiestee 27/Paldiski mnt 4) konverentsikeskuses põllumajanduse ja kalanduse valdkonna arengukava 2030 avaüritus.

Lisainfo Maaeluministeeriumi kodulehelt: https://www.agri.ee/et/pollumajanduse-ja-kalanduse-valdkonna-arengukava-aastani-2030

Algusega kell 17.00 toimub Iisaku Rahvamajas Alutaguse rahvuspargi loomist käsitlev avalik arutelu, kuhu on oodatud kõik huvilised.

Algusega kell 18 toimub Otepää loodusõhtu paigavaimust, kultuuripärandist ja selle müümisest Otepää looduskeskuses (Kolga tee 28). Haanjamaa on end turismipiirkonnana järjest enam ja aktiivsemalt esitlemas kultuuripärandi kaudu: suitsusaun, toidupärand, keelemurre, muusika. Haanjamaa elanik ja ettevõtja, Keskkonnaameti looduskasutuse spetsialist Pille Saarnits räägib, mis on kodupaik, pärandmaastik ja kultuuripärand ning millised ohud ja võimalused kaasnevad kultuuripärandi kaubaks tegemisega.

Lisainfo Keskkonnaameti kodulehel https://www.keskkonnaamet.ee/et/node/3395.

 

Neljapäev, 1. märts

1. märtsil on Eesti Loodusmuuseumi Öökulli akadeemias külas eesti luuletaja, esseist ja tõlkija Hasso Krull. Kell 18 algava loodusõhtu teemaks on looduse loomine ning juttu tuleb mütoloogiast ja aja seostest, loomisest, loodusest ja ürgolenditest.

Lisainfo: www.loodusmuuseum.ee

 

Laupäev, 3. märts

Igal laupäeval ja pühapäeval kell 11 ootab Eesti Loodusmuuseum kõiki perehommikutele. Märtsikuu esimesel nädalavahetusel on perehommikute teemaks rähnid. Kõneleme millised rähniliigid meil Eestis elavad, kus neid kuulda võib, milline on nende elu-olu ja palju muud põnevat.

Lisainfo: www.loodusmuuseum.ee

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 23.2.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.