Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 10. nädala eelinfo (2018-03-05 12:57:49)

Esmaspäev, 5. märts

· Kell 15 osalevad maaeluminister Tarmo Tamm, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ja toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Maaeluministeeriumis toimuval ekspordinõukogu kohtumisel.

Eesti Maaülikooli majandus- ja sotsiaalinstituudi direktor Ants-Hannes Viira annab ülevaate OECD poolt koostatud Eesti põllumajandusvaldkonna innovatsioonipoliitika analüüsist ning Veterinaar- ja Toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kalda annab ülevaate prioriteetsete sihtturgude avamise hetkeolukorrast.

· Kell 16 vastab maaeluminister Tarmo Tamm Riigikogus arupärimisele mahepõllumajanduse kohta.

Teisipäev, 6 .märts

· Kell 13 osalevad maaeluminister Tarmo Tamm ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban koos hobumajandusorganisatsioonidega Maaeluministeeriumi suures saalis toimuval hobumajanduse nõuandva nõukogu kohtumisel.

Kolmapäev, 7. märts

· Kell 13 osaleb toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Maaeluministeeriumi väikeses saalis toimuval teadmussiirde komisjoni istungil.

· Kell 11.30 külastab maaeluminister Tarmo Tamme Hiina suursaadik Hr Li Chao, kellega arutatakse Eesti ja Hiina vahelist koostööd põllumajandusvaldkonnas.

· Kell 14 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis loeng "Maaelu kuvand - milline see on? Kas ja kuidas saame seda muuta?", mis on osa loengutesarjast "Teadlase vaade kogukonna juhitud arengule". Ettekande teevad OÜ Geomedia doktorant Bianka Plüschke-Altof ja juhataja Rivo Noorkõiv.


· kell 13 osaleb maaeluminister Tarmo Tamm Riigikogu infotunnis.

Neljapäev, 8. märts

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Kell 10 osalevad Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Maaeluministeeriumi suures saalis põllumajanduse ja kalanduse arengukava 2030 juhtkomisjoni koosolekul.

Reede, 9. märts

· Kell 12.15 teeb maaeluminister Tarmo Tamm Võrumaa kutsehariduskeskuses toimuval rahvusvahelise energiasäästu konverentsil ettekande Eesti energiatõhususe poliitikast.

· Maaeluminister Tarmo Tamm külastab Võrumaal asuvaid väikeettevõtteid.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.