Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 11. nädala eelinfo (2018-03-12 07:01:34)

Esmaspäev, 12. märts

· Kell 13 osalevad maaeluminister Tarmo Tamm ja toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Maaeluministeeriumi väikeses saalis toimuval mahepõllumajanduse ümarlaual. Kohtumisel arutatakse läbi mahepõllumajanduse sektori vajadused ja rahastamisvõimalused, et teha otsused mahepõllumajanduse toetuse tuleviku osas.

Teisipäev, 13 .märts

· Maaeluminister Tarmo Tamm ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osalevad Riias toimuval Balti riikide ja Poola põllumajandusministrite kohtumisel.

Kolmapäev, 14. märts

· Kell 10.45 teeb põllumajandusturu korraldamise osakonna juhataja Kristel Maidre Eesti Maaülikooli peahoone aulas (Tartu, Kreutzwaldi 1a) toimuval konverentsil Agronoomia 2018 ettekande taimekasvatuse tulevikust. Konverentsi korraldab EMÜ põllumajandus- ja keskkonnainstituut Eesti Taimekasvatuse Instituudiga. Lisainfo ja registreerimine: http://pk.emu.ee/teadusinfo/konverents-agronoomia/.

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb aiandusliidu aastakoosolekul Pärnumaal.

· Kell 10.30 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis põllumajanduse ja kalanduse arengukava 2030 esimene toiduohutuse, loomatervise, taimetervise ja põllumajanduskeskkonna töörühma kohtumine.

Kohtumist juhib Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai.

Lisainfo arengukava väljatöötamise kohta: https://www.agri.ee/et/pollumajanduse-ja-kalanduse-valdkonna-arengukava-aastani-2030.

Neljapäev, 15. märts

· Kell 13-15 teeb Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Sokos Hotell Viru konverentsikeskuse II korrusel (Viru väljak 4, Tallinn) Linnade ja valdade päevadel ettekande "Maaelu poliitika ja LEADER tulevik 2020+". Päeva korraldavad maakondlikud omavalitsuste liidud koostöös Rahandusministeeriumi regionaalvaldkonna osakondadega.

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 16. märts

· Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osaleb Riigikogus toimuval Euroopa Liidu asjade komisjoni istungil (ELAK), kus peateemana räägitakse EL ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) seisukohtadest.

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse väljasõiduistungil.





Allikas: Maaeluministeeriumi nädala eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.