Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 14. nädala eelinfo (2018-04-02 08:51:24)


Esmaspäev, 2. aprill

· Kell 13 osalevad toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Maaeluministeeriumi väikeses saalis toimuval seakasvatuse ümarlaual.



Kolmapäev, 4. aprill

· Kell 9.30 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis põllumajanduse ja kalanduse arengukava 2030 konkurentsivõimelise ja jätkusuutliku põllumajanduse, toiduainesektori ja maapiirkonna samba töörühma kohtumine toimub kohtumine.

Kohtumist juhib Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban.

Lisainfo arengukava väljatöötamise kohta: https://www.agri.ee/et/pollumajanduse-ja-kalanduse-valdkonna-arengukava-aastani-2030.



Neljapäev, 5. aprill

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Kell 10 osaleb põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko GorbanEesti Põllumajandusmuuseumis (Ülenurme, Tartumaa) toimuval SA Eesti Maaelumuuseumid visioonikonverentsil.

· Eurokoordinatsiooni osakonna nõunik Peeter Seestrandja peaspetsialist Mihkel Kärg osalevad Stockholmis toimuval Põhja-ja Baltimaade (3+3) kohtumisel, kus arutatakse läbi 16. aprillil toimuval EL põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungi agenda.



Reede, 6. aprill

· Kell 13 osaleb toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Maaeluministeeriumi väikeses saalis toimuval põllumajandusteadlaste nõukogu koosolekul.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.