Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Täiendatud: Politsei otsib Tartus kadunud Ingvarit, kes võib liikuda valge Audiga. Ingvar leitud. (2018-04-05 17:22:39)


Ingvar

Politsei palub kaasabi selgitamaks 4. aprilli õhtul Tartus kadunuks jäänud 31-aastast Ingvarit, kes võib liikuda valge Audi A5 Sportblack'iga, mille registreerimisnumber on 456 BMS.

Mehega saadi viimati kontakti eile, 4. aprilli õhtul ning ühtlasi tuvastas politsei hilisemalt mehe liikumise sõiduautoga eile õhtul Tartus Tiigi tänaval. Pärast seda on tema telefon välja lülitatud ning asukoht teadmata.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Argo Turba kirjeldas, et politseipatrullid otsivad meest ja sõiduautot ning paralleelselt on kontrollitud erinevaid kohti ja aadresse, kus mees viibida võiks, kuid seni tulutult. "Teada on, et mees lõpetas eile kella 17 paiku tööpäeva ning suhtles telefonitsi lähedasega, misjärel pidanuks koduste juurde sõitma, kuid sinna ta seni teadmata põhjusel ei jõudnud," nentis ta.

Politsei kontrollis võimalust, et mees võinuks autoga õnnetusse sattuda, kuid see pole kinnitust leidnud. Teada on, et antud sõiduk pole ka Eestist lahkunud.

Ingvar on umbes 187 cm pikk, heledate lühikeste juustega. Seljas võib tal olla tumesinine jope või hall mantel.

Kõigil, kel on infot mehe või kirjeldusele vastava sõiduauto võimalikust asukohast, palutakse sest teada viivitamata hädaabinumbril 112.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 05.04.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.